popper Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą. 1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 20082. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności. 4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku 5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń. Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko) Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych: 1. popper2. janusz.walaszewski3. spigot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 To nawet fotoradar błysnąć nie zdąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniak Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jakieś fotki bądź relacja ze zlotu będzie, można się w najbliższym czasie czegoś spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kubson Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 chlopaki sobie gadu, gadu robią a fotek jak nie było tak nie ma !!! Toż to granda i skandal !! <_< PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wisni@ Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jak tam były jakieś ograniczenia to ja ich nie zauważyłem... Wielkie dzięki wszystkim obecnym na spotkaniu i ode mnie i od Sylwii za jak zwykle świetną atmosferę. Rybek co prawda mogło być więcej ale i tak nie było źle. Jak zawsze czekam z niecierpliwością na kolejny zlocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 No, czas chyba jeśli nie na relację to początek fotorelacji. Mam kilka fotek i proszę o uzupełnianie pozostałych fotopstrykaczy.Odra przywitała nas bardzo niskim stanem wody. Dla mnie załamka. Ryby spłynęły z klatek w nurt. Jedynie na przelewach widaćbyło pojedyncze bolenie.Nie zapowiadało się dobrze Pierwszy byłem na miejscu i czekałem na kolejne załogi na mostku nad rz.Pliszką. Pliszka swoim leniwym nurtem, niosła niewielkie ilości, dość mętnej wody.Pliszka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 mknąc autostrada prawie 220km/h szybko dotarliśmy do domu,dziś juz bardziej żywy mogę podziękowac za spotkanie Wydaje się że po takiej trasie w Polsce to powinniście się cieszyć ze żyjecie Nie wiem czy trzeba tragedi wśród znajomych żeby nie ryzykować w taki sposób. Mam nadzieję, że te 20-30min które zaoszczędziliście spędziliście w naprawdę wartościowy sposób bo mogly być warte całe życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Niska Odra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Rozbijaliśmy obozowisko jako pierwsi, czyli: Thymallus, Mirat, Tofik, Popper. Miasteczko namiotowe jednak przyrastał zaskakująco szybko. Dojeżdżali kolejni towarzysze wyprawy:To już fotki z dnia nastepnego i nocy.Co do samej nocy. Swoją wizytą zaskoczył nas @Tornado. Dotargał się na miejsce po dość skomplikowanej jeździe w/g GPS-a, na ok 0.30 przy pełni księżyca.Wampir jaki czy co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Była płeć piękna ale i ta brzydsza częśc również nie odpuszczała wieczornego grillowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Późno ale jednak, za przykładem Andrzeja, podjęliśmy wyzwanie, nocnych łowów castingowych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Późno w nocy pojawiła się Biała Dama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 O świtaniu Thymallus chciał przechytrzyć obecnych wstał bardzo wcześnie i: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 wszystko fajnie i kolorowo ale gdzie te ryby ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jakie ryby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Spigot, byłeś, trzeba było łowić i tym złowionym pstrykać foty . Wróciłem zmachany jak pies sołtysa po wizycie listonosza a tu słyszę: teraz my idziemy a ty zostajesz. Masz dyżur w obozie.Nawet towarzystwo mi zostawili: Reszta towarzystwa poszła w górę rzeki, na głębszą nieco wodę.Tam co nieco rybek padło. Padło też trochę sprzętu. Ale o tym może ktoś inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wisni@ Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Na szczęście rybek padło trochę więcej niż sprzętu.... Popper fajna foto relacja. Mirat ma trochę fotek z rybkami może coś wrzuci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Mirat pewnie teraz ogląda powtórki sportowe z całego weekendu Tak mu się spieszyło na Kubicę że do Poznania wróciliśmy w 2 godziny Jak się dostalem w jego tunel powietrzny to nawet gazu nie dusiłem a na budziku non stop 150 na godzinę Także na zdjęcia od niego nie ma co liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 narada przed wędkowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 nasz kucharz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Sylwia nie lubiała japońskich obiektywów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 kolejna narada prze kolejną wyprawą w górę rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Na zlocie wędkarskim potrawa rybna. Ale smaczna od Smaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Niektórzy koledzy przymierzali się do przesiadki z rovera na terenówkę.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 wędkarski duet żeńsko - męski na główce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Na koniec niemiecka rakieta z rasowanym licznikiem, która idzie 220km/h po lekkim naciśnięciu gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą.
1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 2008
2. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic
3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności.
4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku
5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń.
Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów
Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko)
Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych:
1. popper
2. janusz.walaszewski
3. spigot
Top użytkownicy dla tego pytania
79
55
53
32
Popularne dni
23 Cze
41
27 Maj