Skocz do zawartości
  • 0

spotkanie nad Odrą, 20-22 czerwiec 2008

popper

Pytanie

Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą.

1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 2008

2. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic

3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności.

4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku :D

5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń.

Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów

Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko)

Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych:

1. popper

2. janusz.walaszewski

3. spigot

post-160-1348913946,7371_thumb.jpg

post-160-1348913946,8331_thumb.jpg

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jak tam były jakieś ograniczenia to ja ich nie zauważyłem... :mellow:

Wielkie dzięki wszystkim obecnym na spotkaniu i ode mnie i od

Sylwii za jak zwykle świetną atmosferę. Rybek co prawda mogło być więcej ale i tak nie było źle. Jak zawsze czekam z niecierpliwością na kolejny zlocik :mellow:

• 0

No, czas chyba jeśli nie na relację to początek fotorelacji. Mam kilka fotek i proszę o uzupełnianie pozostałych fotopstrykaczy.

Odra przywitała nas bardzo niskim stanem wody. Dla mnie załamka. Ryby spłynęły z klatek w nurt. Jedynie na przelewach widaćbyło pojedyncze bolenie.

Nie zapowiadało się dobrze :wacko:

Pierwszy byłem na miejscu i czekałem na kolejne załogi na mostku nad rz.Pliszką. Pliszka swoim leniwym nurtem, niosła niewielkie ilości, dość mętnej wody.

Pliszka:

post-160-1348913992,6526_thumb.jpg

post-160-1348913992,7411_thumb.jpg

• 0

mknąc autostrada prawie 220km/h szybko dotarliśmy do domu,dziś juz bardziej żywy mogę podziękowac za spotkanie

Wydaje się że po takiej trasie w Polsce to powinniście się cieszyć ze żyjecie :unsure: Nie wiem czy trzeba tragedi wśród znajomych żeby nie ryzykować w taki sposób. Mam nadzieję, że te 20-30min które zaoszczędziliście spędziliście w naprawdę wartościowy sposób :unsure: bo mogly być warte całe życie...

• 0

Rozbijaliśmy obozowisko jako pierwsi, czyli: Thymallus, Mirat, Tofik, Popper. Miasteczko namiotowe jednak przyrastał zaskakująco szybko. Dojeżdżali kolejni towarzysze wyprawy:

To już fotki z dnia nastepnego i nocy.

Co do samej nocy.

Swoją wizytą zaskoczył nas @Tornado. Dotargał się na miejsce po dość skomplikowanej jeździe w/g GPS-a, na ok 0.30 przy pełni księżyca.

Wampir jaki czy co ??? :huh:

post-160-1348913992,9712_thumb.jpg

post-160-1348913993,0426_thumb.jpg

• 0

Spigot, byłeś, trzeba było łowić i tym złowionym pstrykać foty ;) .

Wróciłem zmachany jak pies sołtysa po wizycie listonosza a tu słyszę: teraz my idziemy a ty zostajesz. Masz dyżur w obozie.

Nawet towarzystwo mi zostawili:

Reszta towarzystwa poszła w górę rzeki, na głębszą nieco wodę.

Tam co nieco rybek padło. Padło też trochę sprzętu.

Ale o tym może ktoś inny

;)

post-160-1348913993,7164_thumb.jpg

post-160-1348913993,7973_thumb.jpg

• 0

Mirat pewnie teraz ogląda powtórki sportowe z całego weekendu :lol: Tak mu się spieszyło na Kubicę że do Poznania wróciliśmy w 2 godziny :huh: Jak się dostalem w jego tunel powietrzny to nawet gazu nie dusiłem a na budziku non stop 150 na godzinę :lol: Także na zdjęcia od niego nie ma co liczyć :angry: