Skocz do zawartości
  • 0

spotkanie nad Odrą, 20-22 czerwiec 2008

popper

Pytanie

Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą.

1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 2008

2. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic

3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności.

4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku :D

5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń.

Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów

Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko)

Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych:

1. popper

2. janusz.walaszewski

3. spigot

post-160-1348913946,7371_thumb.jpg

post-160-1348913946,8331_thumb.jpg

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

No fakt , kolana mi się ugieły :( Na szczęście szyberdach był uchylony i kolega Andrzej wykazał się opanowaniem i sztuką prowadzenia błystki typu Alga 3 . A w ramach rekompensaty za chwilę stresu @mirat pożyczył mi swój curado na tydzień, ponieważ jak wiedzą wszyscy uczestnicy mój antek jest chwilowo nie czynny gdyż mu korbka wylata :angry:

• 0

Gratuluję:

Wszystkim udanego (jak zawsze) zlotu. :o

Popperowi ciekawych zdjęć reportażowych i dobrych opisów, ten kto skrobie relację na pierwszą stronę nie będzie miał teraz tak lekko <_<

Skutecznych łowów Algą :mellow: jak jeszcze zestaw był z multiplikatorem, to jesteśmy właśnie świadkami narodzin nowej techniki :lol:

• 0

Skutecznych łowów Algą :mellow: jak jeszcze zestaw był z multiplikatorem, to jesteśmy właśnie świadkami narodzin nowej techniki :lol:

Robert, jak dobrze wychwyciłem, to zestaw był bez kołowrotka dlatego napisałem o połowie kluczyków zestawem skróconym :lol: :lol: :lol:

Jakby nie patrzyć, mistrzostwo świata :huh:

• 0

I kamień spadł z serca , właśnie odebrałem moją korbke :o Dzięki Bogu nie wszyscy fachowcy wyjechali z tego kraju. Kolega @tornado odwalił kawał dobrej roboty :D Dzięki Władku za pomoc . Na następnym spotkaniu trzeba będzie wychylić małe co nieco złocistego napoju B) wracajac do samego zlotu to już zastanawiam się kiedy będzie następna okazja by się z wami wszystkimi spotkać B)

• 0

Nie za friko tylko za dobrą robotę. A propo topowych modeli to do dzis żałuję że zamieniłem curado na antka . Dlatego też do zadań specjalnych leci już do mnie z dalekiej ameryki curado 301 :o A co do następnego razu to ja już coś wiem :o Mam nadzieję tylko że rzeka obdarzy mnie jakąś rybką a nie tylko pochłonie kilkanaście przynęt. W sumie to i tak wykręciłem tam życiowkę : 3 urwane przynęty w 10 minut. :huh: :lol: :angry: