popper Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą. 1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 20082. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności. 4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku 5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń. Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko) Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych: 1. popper2. janusz.walaszewski3. spigot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 I tak oto Andrzej zaczoł łowienie pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 No fakt , kolana mi się ugieły Na szczęście szyberdach był uchylony i kolega Andrzej wykazał się opanowaniem i sztuką prowadzenia błystki typu Alga 3 . A w ramach rekompensaty za chwilę stresu @mirat pożyczył mi swój curado na tydzień, ponieważ jak wiedzą wszyscy uczestnicy mój antek jest chwilowo nie czynny gdyż mu korbka wylata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 No Mirku, teraz widać, że coś połowiliśmy więcej na tym zlocie Tylko gdzie zdjęcie Twojego sandacza i smaczkowego sumika?Historia z kluczykami to rzeczywiście mistrzostwo świata Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Połów kluczyków na wahadło zestawem skróconym no nie, mistrzostwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Janusz Ty się nie śmiej bo trzeba było jakoś pomóc koledze w potrzebie. A, że przy pomocy kija castingowego. No cóż jechaliśmy na ryby..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 A oto moje ryby i znowu dziwny drapieżnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Bo Ty Mirku na castingowe leszcze trafiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Coś mnie w tym roku kochają bo nie jest to pierwszy w tym roku na casting i nawet nie największy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 No ale żeby nie było, że tylko leszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Pewnie był głodny. My też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Gratuluję Mirku jedynego wymiarowego sandała na zlocie Mojemu troszkę brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Gratuluję:Wszystkim udanego (jak zawsze) zlotu. Popperowi ciekawych zdjęć reportażowych i dobrych opisów, ten kto skrobie relację na pierwszą stronę nie będzie miał teraz tak lekko <_< Skutecznych łowów Algą jak jeszcze zestaw był z multiplikatorem, to jesteśmy właśnie świadkami narodzin nowej techniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Pewnie był głodny. My też Dokładnie to samo przyszło mi do głowy jak zobaczyłem fotkę, strasznie pazerny ten sandał, może on był niemiecki ? Mirek gratki, jakby nie było jedyny wymiarowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Skutecznych łowów Algą jak jeszcze zestaw był z multiplikatorem, to jesteśmy właśnie świadkami narodzin nowej techniki Robert, jak dobrze wychwyciłem, to zestaw był bez kołowrotka dlatego napisałem o połowie kluczyków zestawem skróconym Jakby nie patrzyć, mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Januszu, a to nie ulega wątpliwości. Mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wisni@ Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Mnie się trafił tylko przyłów przy nocnym polowaniu na sandacze(które w ogóle nie chciały współpracować )w postaci klenia czterdziestaczka... Na 10cm skinnera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 I kamień spadł z serca , właśnie odebrałem moją korbke Dzięki Bogu nie wszyscy fachowcy wyjechali z tego kraju. Kolega @tornado odwalił kawał dobrej roboty Dzięki Władku za pomoc . Na następnym spotkaniu trzeba będzie wychylić małe co nieco złocistego napoju wracajac do samego zlotu to już zastanawiam się kiedy będzie następna okazja by się z wami wszystkimi spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Okazja tuż tuż. Pewnie niebawem będzie wzmianka na forum.Jeśli chodzi o krobkę, to w topowych młynkach, to się nie zdarza. Nie wierzę Nie widziałem Nie chcę pamiętać Wychodzi na to, że Tornado za friko wypije piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nie za friko tylko za dobrą robotę. A propo topowych modeli to do dzis żałuję że zamieniłem curado na antka . Dlatego też do zadań specjalnych leci już do mnie z dalekiej ameryki curado 301 A co do następnego razu to ja już coś wiem Mam nadzieję tylko że rzeka obdarzy mnie jakąś rybką a nie tylko pochłonie kilkanaście przynęt. W sumie to i tak wykręciłem tam życiowkę : 3 urwane przynęty w 10 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Łukasz, ale 301 To może lepiej jakiegoś Landa, z lebiodką elektryczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ja sobie myślę, że Łukasz jest przetrenowany na warcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 żeby nie mówili że @hasior nic nie złowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Odrzańskie kleniaki brały na wyjatkowo nie kleniowe wabiki.ten na walk the dog-a Rapali ps.szkoda ,że niwyciągnąłem tego bolka z rańca <_< byłoby ,że złapałem 2 ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą.
1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 2008
2. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic
3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności.
4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku
5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń.
Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów
Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko)
Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych:
1. popper
2. janusz.walaszewski
3. spigot
Top użytkownicy dla tego pytania
79
55
53
32
Popularne dni
23 Cze
41
27 Maj