popper Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą. 1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 20082. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności. 4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku 5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń. Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko) Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych: 1. popper2. janusz.walaszewski3. spigot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Władku, ja też mam kilka największy 85 i wszystkie złowione z dna, no może nie z dna ale głęboko prowadzoną przynętą wahadła, oczywiście karlinki i na gumy. Więc z tym głębokim prowadzeniem w wypadku okazowych bolków jest coś na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smaczek Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 @popperku- jak mogłeś mnie z samej definicji nie wpisać na listę uczestników ??Oczywista oczywistość, że będę i w razie potrzeby deklaruję zająć się jakimś młodym adeptem castingu lub też łowienia odrzańskiego (te słowa skierowane są do Ciebie @tofiku ).Andrzeju, łatwiej byłoby wyliczyć gatunki ryb których tam nie można złowić niż te które się da .Co do bazy gastronomicznej to w pobliżu wioski Urad (w odległości około 2 km) na trasie Słubice-Krosno Odrz. znajduje sie przydrożny bar w którym można spokojnie zamówić (i nawet zjeść) coś ciepłego. Poza tym zawsze można zjeść to co złowimy (żart). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Dziękuję Tomaszu za odpowiedz. Ja się pytem o te ryby dlatego, że na tym odcinku rzeki jeszcze nie wędkowałem. W między czasie dowiedziałem się od jednego z kolegów, że tam jest zatrzęsienie boleni. Ty mi piszesz, że również wszelaka inny ryba występuje. Czyli tylko się cieszyć.Ciekawi mnie jeszcze czy na tym odcinku Odry wolno już będzie próbować za sumem czy też jeszcze nie? Pytam się bo mam taką stosowną wędkę na te rybki i podobne. Może nie taka masywna jak Czarna Mamba kol. Mifka ale na takie nieduże wąsalki może by się nadała.Natomiast nie rozumię Twojej uwagi o żarcie na temat zjedzenia złowionej rybki? Pamiętam jak łowiłem sandacze w górnym biegu rzeki Wołgi na zbiorniku zaporowym w okolicach miejscowości Rybińsk już prawie pod samym Uralem przewodnik rosyjski upiekł tak smacznego sandacza zawiniętego w jakieś takie duże liście chyba łopianu w rozżażonym popiole ogniska, że palce było można lizać.Tylko ja nie mam żadnych zdolności kulinarnych niestety.Ale się cieszę, że będziesz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smaczek Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 AndrzejuKróciutko.Sum będzie jeszcze w okresie ochronnym (bo miejsce znajduje się dużo powyżej ujścia Warty ujścia).Wpisałem słowo żart w nawias bo wiadomo, że na forum panuje ogólnie zasada C&R i tylko tyle. Jakowoż ja rybki czasami (lecz zawsze chętnie) jadam.Też sie bardzo cieszę, że się zaś spotkamy Pozdrawiam, pozdrawiam, pozdrawiam.@jajakub- byś się wstydził, rzut beretem od Ciebie a Ciebie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Lista- aktualizacja: 1. popper2. janusz.walaszewski3. spigot (90% pewności)4. Thymallus 5. tornado (o ile dopłynie )6. Tofik (po urodzinach więc bankowo)) 7. Mirat.8. pirania74 (wstępna deklaracja obecności)9. Smaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 [quote title=Smaczek napisał(a) dnia Thu, 29 May 2008 @jajakub- byś się wstydził, rzut beretem od Ciebie a Ciebie nie będzie No niestety mimo że mam blisko nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Paweł, ma jeszcze dwa wobki od Ciebie, więc napewno przetestuję, na tej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 wstępnie na tak zobaczymy jak sie pewne sprawy będą rozwijać to dokładnie powiem i postaram sie określić ps. macie ciepło że mnie nie wpisaliście na ta listę wstyd koledzy wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 ps. macie ciepło że mnie nie wpisaliście na ta listę wstyd koledzy wstyd Grzegorz ja myślę, że koledzy doszli do wniosku, że jak ktoś mieszka ok 35 km od miejsca zlotu, to jakby automatycznie jest na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Nawet na piechotkę nie masz dalego Grzesiu: 1. popper 2. janusz.walaszewski 3. spigot (90% pewności) 4. Thymallus 5. tornado (dopłynie ) 6. Tofik 7. Mirat 8. pirania74 (wstępna deklaracja obecności) 9. Smaczek 10. szpiegu (jak się ułoży) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Waldku mnie już możesz zaznaczyć jako pewniaka @szpiegu taki niepewny bo ma chyba problem ze znalezieniem większych bolków niż ta moja życiowka a jak już pisałem,obiecał mi wykręcenie nowej @smaczek ty możesz być pewien że choć kilka godzin będziesz miał mnie na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Jak ja lubię czytać posty Tofika, zaraz mi się przypomina kabaret Ani Mru Mru ze skeczem o znaczącym tytule - Tofik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dero1990 Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Chłopaki przejezdza ktoś przez Świebodzin ?? bo chetnie na jakaś nocke bym skoczył , szczegolnie ze to po zakończeniu roku bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 A ja zaraz kojarzę pewną noc, w Świętoszowie i ten moment : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Jachu bo to właśnie od tego kabaretu wzięła się moja ksywa Mimo licznych życiowych zakrętów uśmiech z gęby mi nie znika Nawet gdy ze @szpiegiem do 4 w nocy łowimy bolenie na kanapie i nad ranem trzeba iść na ryby a trudy zlotu ewidentnie dają się we znaki czasem trzeba użyć Red Bulla ale generalnie jest wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Waldek o co chodzi z tymi fotami ? Tu akurat tylko prawie leżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Jachu bo to właśnie od tego kabaretu wzięła się moja ksywa Mimo licznych życiowych zakrętów uśmiech z gęby mi nie znika Nawet gdy ze @szpiegiem do 4 w nocy łowimy bolenie na kanapie i nad ranem trzeba iść na ryby a trudy zlotu ewidentnie dają się we znaki czasem trzeba użyć Red Bulla ale generalnie jest wesoło I o to chodzi tofik, tak trzymać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Waldek o co chodzi z tymi fotami ? Tu akurat tylko prawie leżę To było jakoś tak, pomiędzy jedną fotką a drugą, jak Rafka schował się do pokoju, niby spać,niby przewijać linkę a Ty dostałeś jakiegoś bodźca i zacząłeś nieźle drzeć z niego....... W końcu nie wytrzymał i wylazł z kajuty a my ryliśmy ze śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 a teraz to kojarze Ale prawdziwe jaja to były nad wodą . Ale to już może sam @spigot napisze jak mi coś słońce w aparacie odbijało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 no i się zaczęło znów jestem czarną owcą w stadzie a ja najbardziej pamiętam jak już prawie przysypiałem a tu słyszę przez drzwi że ktoś chciał bić naszego TOFCIA , tak bardzo tofik sie skarżył na holu z zaszłej sytuacji.A on chciał tylko piwo kupić a że 4 panienki zbałamucił przy okazji to i miejscowym to się nie spodobało. Kiedy miejscowi się zastanawiali po co mu 4 laski ? przecież mógł wyrwać sobie jedną !!!!w tym czasie Tofik czmychnął szybko do nas . a co !!! i wyszło na światło dzienne a nie z mojej łysej głowy się będziecie ciągle nabijać idę do działu SPRZEDAM KUPIE ZAMIENIEmoże ktoś na zlot wypożyczy mi loki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Andrzeju, Łukaszu transport jak zwykle nie widzę problemów. Musicie tylko pomyśleć o kajimś namiocie. PS. To może i mnie ktoś przygarnie co bym mógł jakiegoś bolenia wyciągnąć. U mnie z życiuwką o tyle lepiej, że ten pierwszy już ją zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Rafał 4 panienki . To się Milna ucieszy . PS. Milena żona Tofika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 A co się dzieje ze Szczecinem i okolicami Czy znowu im prąd wyłączli Może nie mogą się dopisać <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 A co się dzieje ze Szczecinem i okolicami Czy znowu im prąd wyłączli Może nie mogą się dopisać <_< szczecin robi wędki ostatnio i nie ma na nic czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 No spigot ty jak byś miał loki na głowie to byś wyglądał jak SNOOP DOG w teledysku pt: Next epizode A wyracjąc do mojej ekspedycji do tego klubu , to nie zaprzecze że udało mi się wyrwać, ale nie 4 kobiety tylko 2 butelki złocistego napoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą.
1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 2008
2. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic
3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności.
4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku
5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń.
Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów
Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko)
Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych:
1. popper
2. janusz.walaszewski
3. spigot
Top użytkownicy dla tego pytania
79
55
53
32
Popularne dni
23 Cze
41
27 Maj