popper Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą. 1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 20082. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności. 4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku 5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń. Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko) Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych: 1. popper2. janusz.walaszewski3. spigot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Andrzeju widzisz ja jeszcze całkiem nie dawno łowiłem zwykłym zestawem spiningowym i uważam to za równie ciekawe doświadczenie jak nocny cast. Nie podlega dyskusji z kolei to że nocna broda na multiku to jest najleprzejsze doznanie Nie bardzo jednak trybie co ma za znaczenie fakt iż dany odcinek jest graniczny w stosunku do wędkowania w nocy Beezzyyduraaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Oj, Łukasz, masz może prawo nie wiedzieć.Zanim weszliśmy do Schengen, w nocy, to mogłeś co najwyżej iść do pobliskiej wioski, na dyskotekę. Obowiązywał, sobie wyobraź, taki dziwny zakaz. Dotyczył połowu ryb, w strefie granicznej, w porze dość ściśle określonej, czyli jakoś tak, na 1 godzinę przed zachodem, do 1 godziny po wschodzie, naszego słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Gdyby tylko ktoś potrafił sensownie wytłumaczyć jaki ma związek łowienie ryb z granicą państwa. Czyżby nocą Polacy przy pomocy boleni przemycali na zachodni brzeg uchodźców ze wschodu a w drugą stronę niemiecką czekoladę i proszki do prania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Gdyby tylko ktoś potrafił sensownie wytłumaczyć jaki ma związek łowienie ryb z granicą państwa. Czyżby nocą Polacy przy pomocy boleni przemycali na zachodni brzeg uchodźców ze wschodu a w drugą stronę niemiecką czekoladę i proszki do prania ? Wybaczcie Łukaszowi to pytanie jest młody i nie pamieta absurdalnych przepisów tak jak kolejek w sklepach etc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Mirek czy ty mi zazdrościsz młodego wieku Pisze co mi na wątrobie leży , a tego to ja pojąć nie mogę. A swoją drogą to trochę z matką w kolejce stałem do mięsnego itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Mirek czy ty mi zazdrościsz młodego wieku Pisze co mi na wątrobie leży , a tego to ja pojąć nie mogę. A swoją drogą to trochę z matką w kolejce stałem do mięsnego itd. No pewno że zazdroszczę jak bedziesz miał moje lata też bedziesz zazdrościł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Mirek kompletnie nie rozumiem o co chodzi. I dziwię się że czujesz się stary . Gdybyś był stary to byś się nie pisał na to spotkanie jak i na kazde inne na którym byłeś ! Coś chyba miałeś dziś zły dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 a ja wam dwu zazdroszcze waszego wieku ustawieni, wszystko ok tylko praca / weekend, urlop i na ryby, praca / weekend, urlop i na ryby a ja.. szkoła / dom ,szkoła / dom ! i jeszcze męczyć się muszę żeby zdać bo mnie straszą nie klasyfikacją a na ryby raz na miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Tak, mogę Ci wytłumaczyć! SG jest służbą, która najmniej zmieniła się po 89-roku. Wszystkie zakazy, które mogły być utrzymane, zostały w mocy. Jest to przykład bardzo zmyślnego, czytaj betonowego, postępowania z obywatelami państwa, w którym żyją. Im więcej zakazów, tym lepiej -łatwiej prowadzić służbę. Dopiero obecnie, na szczytach władzy w SG, pojawiają się ludzie 40-letni. Ale oni też musieli dorosnąć w poprzednich układach władzy. Musisz zrozumieć, że najłatwiej jest wydać zakaz, bo wszyscy muszą się do niego stosować. Każde ustępstwo, każda zmiana, wymaga uczenia się, a z tym jest trudniej. SG nie jest jedynym przykładem reliktu dawnych czasów. Nasz Związek przebija wszystkich w latach świetlnych. SG i inne służby musiały się zmienić, bo tego wymagała Unia. Nasz Związek nic nie musi. I dlatego jest, tak jak jest - dużo było na forum w tym temacie, więc nie będę powtarzał oskarżeń. Tak OSKARŻEŃ, bo tych kilka miejsc w Polsce, gdzie Związek działa dla wędkarzy, niewiele zmienia.SG,to taka sama skostniała struktura, która niewiele się zmienia, a czasy kiedy będziesz mógł wypłynąć własnym jachtem na otwarte wody i z nich wrócić bez żadnych ceregieli dopiero nadejdą. A może nie, może wszystko zostanie podłączone pod zwalczanie terroryzmu? Pewnie tak będzie, i znowu będzie w plecy. I jeszcze jedno, wiele ograniczeń, może nie tak drastycznych, jak za komuny, wprowadza sama Unia, która też chce kontrolować swoich obywateli, a SG interpretując przepisy niekorzystnie dla nas, tylko Unii pomaga stworzyć Państwo Orwellowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Chyba żaden komentarz nie ma już sensu. Pozostaje myśleć tylko o tym że napewno będzie to super spotkanie i może nawet ktoś przy tej okazji złowi rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Myślę bardzo intensywnie o tym spotkaniu. Chętnie bym poznał Was w realu i podszkolił trochę.Muszę jeszcze poczekać z tydzień i zobaczyć jak mi się egzaminy ułożą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Mekamil@To bardzo miło, że intensywnie myślisz o przyjechaniu nad rzekę Odrę. Również miło z twojej strony, że planujesz nas trochę podszkolić. Dobrej wiedzy nigdy za dużo. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 coś mi się wydaje że chodziło o podszkolenie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 PaNeK@ zanim zacznie ci się wydawać przeczytaj literaknie napisany tekst przez kolegę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 jeśli komuś układają się egzaminy to znaczy że ma do 25-26 lat (no chyba że jest egzaminatorem ), a jeśli moje przypuszczenia się sprawdzą i tak jest to nie wiem czy zaskoczył by was czymś nowym, dla tego potraktowałem to jako literówke nie wiem jak to jest na prawde, moge się przecież mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dero1990 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Chłopaki dodajcie mnie do listy, najwyzej jak niezałatwie transportu dokulam sie swojim Simsonkiem:D. I na jedna noc do nas zawitam by poznać szerzej towarzystwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Łukasz, ty to i rowerem nie będziesz miał za daleko. Może mnie podszkolisz w łowieniu bolków. Ostatnio coś mi niefarci Aktualizacja listy:1. popper2. janusz.walaszewski3. spigot (90% pewności)4. Thymallus 5. tornado (dopłynie )6. Tofik 7. Mirat8. pirania74 (wstępna deklaracja obecności)9. Smaczek 10. szpiegu (jak się ułoży) 11. szczupły_maciek12. adis13. nie ma pechowców mifek edit: a kto powiedzial ze 13 jest pechowe! sie dopisuje a co mi tam. nie wiem czy na cały zlot, ale na jeden dzionek na pewno. pewnikiem w niedziele, ew od sosobtniego popoludnia do konca niedzieli... m i f e k <_< <_< <_< 14. Dero1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Tak, chodziło mi o podszkolenie 'się'. Przepraszam za pomyłkę, na szybko pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 a ja wam dwu zazdroszcze waszego wieku ustawieni, wszystko ok tylko praca / weekend, urlop i na ryby, praca / weekend, urlop i na ryby a ja.. szkoła / dom ,szkoła / dom ! i jeszcze męczyć się muszę żeby zdać bo mnie straszą nie klasyfikacją a na ryby raz na miesiąc Panek toć Ty się po to uczysz by być kiedyś - w koncu - ustawionym i brykać se na ryby gdy bedziesz mial ochote... jest tez inny wariant. moze sie w goole nie uczyc, olac caly system i zyc... z lapania ryb, ale tego rozwiazania to ja raczej nie polecam... <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 No wreszcie mifas dałes znaka że żyjesz bo już myslałem że znów was jakaś śmieżyca zaskoczyła. Tu nie ma co gadać tylko bierz @milo i przylatujcie jego srebrną strzałą <_< Podobno thymallus będzie atakował niemiecki brzeg w pływaczkach na rękach i japońską flagą na tyłku Nie możecie tego przegapić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Chchchyba ekran zaplułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Waldek tu nie ma co się śmiać bo mu się co stanie i dopiero będzie Mam nadzieję że na tą misję nie weźmie swojego antka bo jakby co to ja się pisze na szpule. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 mozliwe ze damy odpoczac srebrnej strzale i przyjedziemy rowerkiem... przeciez mamy niedaleko w koncu w zasadzie ekipa M&M w komplecie wiec i milo26 mozna dopisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 I wszystko jasne ! Oj będzie się działo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Tak, ekipa coraz mocniejsza. Ciekawe, kto będzie zbierał chrust na ognisko . Aktualizacja listy:1. popper2. janusz.walaszewski3. spigot (90% pewności)4. Thymallus 5. tornado (dopłynie )6. Tofik 7. Mirat8. pirania74 (wstępna deklaracja obecności)9. Smaczek 10. szpiegu (jak się ułoży) 11. szczupły_maciek12. adis13. nie ma pechowców mifek edit: a kto powiedzial ze 13 jest pechowe! sie dopisuje a co mi tam. nie wiem czy na cały zlot, ale na jeden dzionek na pewno. pewnikiem w niedziele, ew od sosobtniego popoludnia do konca niedzieli... m i f e k 14. Dero1990 15. milo26 Rafał, mi 13 zawsze dobrze służyła ale nie każdy daje temu wiarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą.
1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 2008
2. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic
3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności.
4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku
5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń.
Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów
Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko)
Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych:
1. popper
2. janusz.walaszewski
3. spigot
Top użytkownicy dla tego pytania
79
55
53
32
Popularne dni
23 Cze
41
27 Maj