Skocz do zawartości
  • 0

spotkanie nad Odrą, 20-22 czerwiec 2008

popper

Pytanie

Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą.

1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 2008

2. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic

3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności.

4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku :D

5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń.

Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów

Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko)

Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych:

1. popper

2. janusz.walaszewski

3. spigot

post-160-1348913946,7371_thumb.jpg

post-160-1348913946,8331_thumb.jpg

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Chyba nie ma co się bać o ognisko. Każdy po 2 szczapki drewna i ogień będzie płonął do niałego świtu :lol:

Aktualizacja listy:

1. popper

2. janusz.walaszewski

3. spigot (90% pewności)

4. Thymallus

5. tornado (dopłynie )

6. Tofik

7. Mirat

8. pirania74 (wstępna deklaracja obecności)

9. Smaczek

10. szpiegu (jak się ułoży)

11. szczupły_maciek

12. adis

13. nie ma pechowców mifek edit: a kto powiedzial ze 13 jest pechowe! sie dopisuje a co mi tam. nie wiem czy na cały zlot, ale na jeden dzionek na pewno. pewnikiem w niedziele, ew od sosobtniego popoludnia do konca niedzieli... m i f e k

14. Dero1990

15. milo26

16. supersobi (sobota po pracy + niedziela)

17. hasior

18. Wiśni@

19. Sylwia(panna Wiśni) :D

• 0

Mifas a ja jako malarz pokojowy to gdzie się zaliczam ? Bo z twojej klasyfikacji wynika że do reszty świata, a przekonany byłem iż też do budowlanki należę :lol: @hasior fajnie że będziesz bo to kupa czasu o zlotu na drawie minęła , miło będzie cię znów spotkać. :D

• 0

Jasne , jak zwykle na najniższym stopniu klasyfikacji budowlanej :wacko: Pozostaje tylko świadomość że to my widzimy uśmiech klienta przy oddawaniu mieszkania i dobrą kaskę na koncie B) @ hasior ja to biorę pędzel i wałek , no może jeszcze wiadro farby i będę wytyczał stanowiska wędkarskie :lol: