Skocz do zawartości
  • 0

spotkanie nad Odrą, 20-22 czerwiec 2008

popper

Pytanie

Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą.

1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 2008

2. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic

3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności.

4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku :D

5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń.

Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów

Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko)

Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych:

1. popper

2. janusz.walaszewski

3. spigot

post-160-1348913946,7371_thumb.jpg

post-160-1348913946,8331_thumb.jpg

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

zasadniczo chodzi o to by się nie sfrajerzyć tak jak ja. wszyskie ulubione przynety, oraz te ktore chciale wyprobowac wpakowalem w kamizelke i ... jej nie zabralem... jakze bylem nieszczescliwy na miejscu, normalnie jak bez reki...

• 0

plecak to tylko dodatki. w kamizelce, a wlasciwie uprzeży bylo wszystko czego potrzebuje by być szczesliwym nad woda - no moze poza rybami i aparatem...

niestety moj stan psychofizyczny nie sprzyjal odpowiedniej organizacji i mimo sporządzenia stosownej listy rzeczy do spakowania wyszlo jak wyszlo... ;)

ale co mi tam... nad Odra w Uradzie sobie odbije... <_< <_< <_< moze i tamtejszym rybom przypasuje metoda z perwanej u szpiega :mellow:

• 0

Witam szanownych kolegów!

Proszę o dopisanie mnie do listy uczestników spotkania.

Wooyek Maniek + 5 szt norek amerykańskich, które to przyplątały się do mnie na zlocie nad Drawą i tak już za mną do dziś łażą :D

PS. dobiję do Was wraz ze Smaczkiem w sobotę rano :D

Do zobaczyska!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 0

Aktualizacja listy:

1. popper

2. janusz.walaszewski

3. spigot (90% pewności)

4. Thymallus

5. tornado (dopłynie )

6. Tofik

7. Mirat

8. pirania74 (wstępna deklaracja obecności)

9. Smaczek

10. szpiegu (jak się ułoży) Nie ułożyło się :(

11. szczupły_maciek

12. adis

13. mifek - nie ma pechowców

14. Dero1990

15. milo26

16. supersobi (sobota po pracy + niedziela)

17. hasior

18. Wiśni@

19. Sylwia(panna Wiśni)

20. maniek

------------------------------------------------------------ --------------------

• 0

Waldek widzę, że lista uczestników cały czas się poszerza. To bardzo dobrze! Niektórzy nawet się trochę rozpychają na tej liścia jak n.p. kolega na pozycji 13. U mnie w komputerze zajmuje całe 2 linijki!!!!

Tylko białogłowy takie jakieś nieliczne......

pozdrawiam :D

• 0

No to mi ulżyło na wieść że jednak tych norek nie będzie bo jak sobie przypomnę zlot w Zatomiu to mnie trzęsie. właściwie to miałem się poddać i zrezygnować z tego zlotu bo upały po prostu źle znoszę ale towarzystwo będzie Pierwsza klasa więc będę ! Najwyżej dostanę UDARU :lol:

• 0

@Tofik, Ty już wiesz, że na upał najlepsza kąpiel :huh: . Wypraktykowałeś zdaje się najskuteczniejszą metodę ;) .

Ja tam bardziej martwię się, czy taki na przykład @Tornado dopłynie do nas.

Cały czas podobno chatę remontuje a ja zpewnych źródeł wiem, że dzisiaj, zamiast pędzla, trzyma w łapce taki lekki kijek castingowy, który nabył był niegdyś od @Hasiora.

Podobno musi odpocząć od pracy.

Wolałbym jednak gdyby w ramach takich przerw zajął się łajbą. Może by nam jakieś wycieczki krajoznawcze zafundował? Tylko chętni niech na paliwko kasę odkładają bo On niemiłosiernie rozlicza ;)

• 0

No to chu..owo że szpieg nie może być na zlocie :( Ale powód całkiem słuszny , szkołę jak najbardziej popieram :D

@tofik gdyby to na prawdę była szkoła to zrozumiałbym.

i niech tak zostanie.

napiszę że oglądałem grafik szpiega odnosnie spotkań z koleżankami w weekhendy :mellow: do Świętego Mikołaja jest zajęty.

Grzesiek zostaw te osiemnastki

:lol:

• 0

Eeeech. Wykrusza się ekipa :( :

Aktualizacja listy:

1. popper

2. janusz.walaszewski

3. spigot (90% pewności)

4. Thymallus

5. tornado (dopłynie )

6. Tofik

7. Mirat

8. pirania74 (wstępna deklaracja obecności)

9. Smaczek

10. szczupły_maciek

11. Wiśni@

12. Sylwia(panna Wiśni)

13. mifek - nie ma pechowców

14. Dero1990

15. milo26

16. supersobi (sobota po pracy + niedziela)

17. hasior

18. maniek

19. ?

20. ?

• 0

Waldek trochę się lista kurczy!!! Niedobrze.

Tak się zastanawiam nad rekonesansem kol. Mifka nad rzeką. W ostatni weekend miał przyjechać z mIlo26 i zbadać teren. A tutaj nie widzę żadnego sprawozdania. Ciekawy jestem czy tam jeszcze jakieś rybki zostały????

Może tam był ostatnio ktoś inny i napisze kilka słów.

pozdrawiam :D

• 0

Rzecz w tym, że teren mało znany. Rzekłbym dziewiczy, żeby nie tubylcy i tuziemcy :D

Nawet @smaczek tam nie bywał. Chociaż właściwie po co miał tam ganiać jak pod samym domem rybna woda płynie :o

Kilka fotek z 06 maja 2007. A może już nikt nie chce łowić takiej drobnicy ;)

post-160-1348913975,8814_thumb.jpg

post-160-1348913976,0185_thumb.jpg