popper Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą. 1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 20082. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności. 4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku 5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń. Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko) Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych: 1. popper2. janusz.walaszewski3. spigot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 zabierz wedki i wyselekcojonawe przynety - nie bierz przykladu ze mnie na ostatnim spotkaniu w świętoszowie... o dobry humor sami się postaramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Wyselekcjonowane przynęty co masz na myśli może jakieś przecieki. PS. O dobry humor się nie martwie napewno będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 zasadniczo chodzi o to by się nie sfrajerzyć tak jak ja. wszyskie ulubione przynety, oraz te ktore chciale wyprobowac wpakowalem w kamizelke i ... jej nie zabralem... jakze bylem nieszczescliwy na miejscu, normalnie jak bez reki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Mifku jak to możliwe, żeby cały Twój przepastny plecak z nieodzownymi przynętami zmieścił się do komizelki????? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 plecak to tylko dodatki. w kamizelce, a wlasciwie uprzeży bylo wszystko czego potrzebuje by być szczesliwym nad woda - no moze poza rybami i aparatem... niestety moj stan psychofizyczny nie sprzyjal odpowiedniej organizacji i mimo sporządzenia stosownej listy rzeczy do spakowania wyszlo jak wyszlo... ale co mi tam... nad Odra w Uradzie sobie odbije... <_< <_< <_< moze i tamtejszym rybom przypasuje metoda z perwanej u szpiega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witam szanownych kolegów! Proszę o dopisanie mnie do listy uczestników spotkania. Wooyek Maniek + 5 szt norek amerykańskich, które to przyplątały się do mnie na zlocie nad Drawą i tak już za mną do dziś łażą PS. dobiję do Was wraz ze Smaczkiem w sobotę rano Do zobaczyska!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Aktualizacja listy:1. popper2. janusz.walaszewski3. spigot (90% pewności)4. Thymallus 5. tornado (dopłynie )6. Tofik 7. Mirat8. pirania74 (wstępna deklaracja obecności)9. Smaczek 10. szpiegu (jak się ułoży) Nie ułożyło się 11. szczupły_maciek12. adis13. mifek - nie ma pechowców 14. Dero1990 15. milo26 16. supersobi (sobota po pracy + niedziela)17. hasior18. Wiśni@ 19. Sylwia(panna Wiśni) 20. maniek ------------------------------------------------------------ -------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Waldek widzę, że lista uczestników cały czas się poszerza. To bardzo dobrze! Niektórzy nawet się trochę rozpychają na tej liścia jak n.p. kolega na pozycji 13. U mnie w komputerze zajmuje całe 2 linijki!!!!Tylko białogłowy takie jakieś nieliczne...... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Andrzejku, to może przez wspomnianą uprząż.Już mu ją ściągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 maniek a Ty masz na myśli norki amerykańskie czerwonookie??? bo jak tak to ja podziękuje,. zatrzymaj je w domu, jeszcze i Odrę wyrybią no i te ich straszne czerwone, w nocy świecące oczyska... brrrrrry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Dokładnie tak kolego to ta odmiana czerwonooka A nie chciał byś widzieć ich oczu jak się szykują do skoku na kark, żeby wygryźć co najlepsze i pozostawić w krzakach Chyba zostawię je w domu. Wyparły już Żubra z puszczy, szkoda byłoby dzików nad Uradem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 No to mi ulżyło na wieść że jednak tych norek nie będzie bo jak sobie przypomnę zlot w Zatomiu to mnie trzęsie. właściwie to miałem się poddać i zrezygnować z tego zlotu bo upały po prostu źle znoszę ale towarzystwo będzie Pierwsza klasa więc będę ! Najwyżej dostanę UDARU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Łukasz zawsze możesz zabrać ze sobą czapeczkę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 @Tofik, Ty już wiesz, że na upał najlepsza kąpiel . Wypraktykowałeś zdaje się najskuteczniejszą metodę . Ja tam bardziej martwię się, czy taki na przykład @Tornado dopłynie do nas. Cały czas podobno chatę remontuje a ja zpewnych źródeł wiem, że dzisiaj, zamiast pędzla, trzyma w łapce taki lekki kijek castingowy, który nabył był niegdyś od @Hasiora.Podobno musi odpocząć od pracy.Wolałbym jednak gdyby w ramach takich przerw zajął się łajbą. Może by nam jakieś wycieczki krajoznawcze zafundował? Tylko chętni niech na paliwko kasę odkładają bo On niemiłosiernie rozlicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 niestety muszę zrezygnować ze spotkania szkoła nie pozwala, pozostałym uczestnikom zlotu życzę super ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 niestety muszę zrezygnować ze spotkania szkoła nie pozwala, pozostałym uczestnikom zlotu życzę super ryb i masz w mazak !!!! szkoły nie możesz przestawić poproś o prywatną sesję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 No to chu..owo że szpieg nie może być na zlocie Ale powód całkiem słuszny , szkołę jak najbardziej popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 a ja tam mysle ze jak szpiegu nie przyjedzie to my juz mu damy niezla szkole przy najblizszej okazji... <_< <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 No to chu..owo że szpieg nie może być na zlocie Ale powód całkiem słuszny , szkołę jak najbardziej popieram @tofik gdyby to na prawdę była szkoła to zrozumiałbym.i niech tak zostanie. napiszę że oglądałem grafik szpiega odnosnie spotkań z koleżankami w weekhendy do Świętego Mikołaja jest zajęty. Grzesiek zostaw te osiemnastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dero1990 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Chłopaki Czy jakas ekipa na spotkanie bedzie przejezdzać przez Świebodzin??? Bo chetnie bym sie z kimś zabrał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adis Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Przykro mi panowie ale ja równie muszę zrezygnować .... kumpel się uparł na ten weekend i robi kawalerski. Nie wypada mi mu odmówić. Będę wspierał Was duchowo i mam nadzieje że w mazak od Spigota nie dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Eeeech. Wykrusza się ekipa : Aktualizacja listy:1. popper2. janusz.walaszewski3. spigot (90% pewności)4. Thymallus 5. tornado (dopłynie )6. Tofik 7. Mirat8. pirania74 (wstępna deklaracja obecności)9. Smaczek 10. szczupły_maciek11. Wiśni@ 12. Sylwia(panna Wiśni)13. mifek - nie ma pechowców 14. Dero1990 15. milo26 16. supersobi (sobota po pracy + niedziela)17. hasior18. maniek19. ?20. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Waldek trochę się lista kurczy!!! Niedobrze.Tak się zastanawiam nad rekonesansem kol. Mifka nad rzeką. W ostatni weekend miał przyjechać z mIlo26 i zbadać teren. A tutaj nie widzę żadnego sprawozdania. Ciekawy jestem czy tam jeszcze jakieś rybki zostały????Może tam był ostatnio ktoś inny i napisze kilka słów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Rzecz w tym, że teren mało znany. Rzekłbym dziewiczy, żeby nie tubylcy i tuziemcy Nawet @smaczek tam nie bywał. Chociaż właściwie po co miał tam ganiać jak pod samym domem rybna woda płynie Kilka fotek z 06 maja 2007. A może już nikt nie chce łowić takiej drobnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą.
1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 2008
2. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic
3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności.
4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku
5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń.
Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów
Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko)
Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych:
1. popper
2. janusz.walaszewski
3. spigot
Top użytkownicy dla tego pytania
79
55
53
32
Popularne dni
23 Cze
41
27 Maj