kryst Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Ciekawe i dziwne: www.e21fishing.com/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Fajne Bardzo mnie zainteresowały te kijaszki. Bylo cos na forum o kijach z marchewki. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Już było na forum ale fajne te wędeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 wyglądają fajnie ciekawe jak u nich z ceną, z mocą i czy są tak delikatne jak węglówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 @PanekCena jest podana na stronie PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Upppps! Przepraszam za odgrzewanie starych kotletów A wędki fajne, szczególnie to określenie aksamitna - o pracy blanku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 No co Ty nic nie szkodzi. Fajnie, że właśnie przypomniałeś ... bo mi się przypomniało, że ktoś mi coś takiego obiecał do testów A swoją drogą to w US panuje na to wielka moda PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Remku, Tylko jak to ściągnąć? Nikt ze znajomych nie wybiera się tam. A ja już wybrałem do testów 3 kijki - spinn, cast i surf. W UK, jak na razie, znalazłem tylko muchówki. Ot, zawsze można pomarzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 A swoją drogą to w US panuje na to wielka moda PozdrawiamRemek Chyba jak ktoś jest głodny nad woda i chciałby coś przekąsić PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 A jak się śmiali jak rok temu ponad o tym napisałem. beczki ze śmiechu po podłodze turlali z mojej naiwności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Standi, Prawdziwa cnota krytyk się nie boi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 A jak się śmiali jak rok temu ponad o tym napisałem. beczki ze śmiechu po podłodze turlali z mojej naiwności zgadza sie, sam turlalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 A jak się śmiali jak rok temu ponad o tym napisałem. beczki ze śmiechu po podłodze turlali z mojej naiwności zgadza sie, sam turlalem i co łyso teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 eeeeeeeee tam lyso ... kudlato ... a raczej ... naciowy full wypas ... zostane hodowca marchewy ... kontrakt z megabassem juz mam w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 byle im na myśl nie wpadło robić marchewkowych woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 byle im na myśl nie wpadło robić marchewkowych woblerów Gdzieś widziałem jak wędkarz w Rosji złowił na woblera a'la popper zrobionego z marchewki szczupaka ładnego PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 to ja już nie off topuje bo nie mam więcej pytań chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BITR Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 te video o jakim pisal @slider mozna obejzec tu:http://www.fion.ru/video/morkovka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 BITR dla mnie bomba Dobrze, że dużo marchewki mam na działce Chyba, ze tylko unijna się do tego nadaje <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi