Skocz do zawartości
  • 0

szybkie pytanie o tufflinea

Kuba Standera

Pytanie

Witam

Szukam jakiejś pstrągowej plecionki i tak odruchowo bym kupił strena 14, ale znalazłem tufflina 15lb o 50% taniej. Ktoś miał z nim do czynienia?? warto się w to pakować czy kupować strena jak pambog przykazał?? Dodatkowo zakładająć że plecionka posiada jakąś grubość to producent tufflina podaje mniejszą o 25% niż stren.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

bardzo dobra plecionka, dla mnie lepsza od PP i rownie dobra co stren

http://www.jerkbait.pl/?p=56

Jezeli chcecie sie czegos wiecej dowiedziec, zatelefonujcie lub ‘mejlnijcie’ do mnie. Z checia postaram sie odpowiedziec na wasze pytania.

Jak np.: Kto ostatnio odkryl Ameryke i zdegradowal koncern Westren Filaments (firme z 60-cio letnia tradycja) do newcomer’a w branzy?*

See you!

Wilhelm Wander, tlum. Pitt, 2005

* Wyjasnienie dla polskich czytelników. W tym zadziornym komentarzu, chodzi o czysty sarkazm autora. Wilhelm ‘pije’ do pewnego, renomowanego sklepu wysylkowego i pewnego ‘wedkarza zawodowego’ (z Niemiec) – ten team wprowadzil w blad (chcac czy nie chcac, a moze przez niewiedze lub tez liczac na glupote ludzka, która przeciez nie ma granic) wielu wedkarzy, wypisujac mnóstwo bzdur w kampanii reklamowej plecionek Tuf Line. M.in. to, ze Western Filaments to newcomer.

• 0

No to ja będę drugi :D .

Od zeszłego roku używałem TL 20 lb (żółta) do łowów sandaczowych, na zaporówkach i w Odrze.

Bardzo dobra, choć sprawia wrażenie nieco sznurkowatej

Odbarwia się dość łatwo jednak, jeśli traci na mocy, to niezauważalnie.

Polecam