Skocz do zawartości

Lamiglas Titanium Ti2000

brati

Rekomendowane odpowiedzi

O ile pamięć mnie nie zwodzi , nie było podziału na blanki spinningowe i castingowe . Różniły sie tylko mocą i długością .

U Wojtka Zbikowskiego są chyba dwa albo trzy egzemplarze tej długości i modelu . W ludzkich cenach ..

U nas przyjęły się słabo . Były na przełomie wieków zbyt ekstrawaganckie i radykalne jak na krajowe gusta . Ale reputację w wędkarskim świecie , /zbieżność pojęć przypadkowa /, maja wciąż doskonałą . I jak najbardziej zasłużenie ..

Ta szacowna hybryda ma wiele cech użytkowych , których dziś poszukuje wielu . Czułość ma moim zdaniem lepszą niż rezonans , że tak targnę się tutaj samobójczo na obowiązujący trend . Rzutowo - pierwsza liga , cięcie mordercze . Ale tytan , a raczej jego cena , skutecznie zahamowały produkcję ..

• 2 tygodnie później...

Bardzo ładny spining. Tylko te przelotki takie małe i zupełnie z drugiej strony. Do tego super nowoczesny kołowrotek ale korek gryfu jakby nie z tej samej ligi co kołowrotek.

Najważniejsze jednak, że ci się podoba. Zastanawiam się tylko skąd wiesz, że dobrze trzyma ryby jak masz kij dopiero od kilku dni?

Życzę wielu udanych holi.

pozdrawiam :D

Bardzo ładny spining. Tylko te przelotki takie małe i zupełnie z drugiej strony. Do tego super nowoczesny kołowrotek ale korek gryfu jakby nie z tej samej ligi co kołowrotek.

Najważniejsze jednak, że ci się podoba. Zastanawiam się tylko skąd wiesz, że dobrze trzyma ryby jak masz kij dopiero od kilku dni?

Życzę wielu udanych holi.

pozdrawiam :D

Po części to prawda co piszesz, kij jak pod multik trochę za długi- ale mi taki jest potrzebny a wole krecić multiplikatorem. Uzbrojenie- tu tez masz racje, korek kiepskiej jakości i niedbale uzbrojony. Prawdą jest tez ze kij mam krótko bo dopiero od środy ale..... 1.) wyjąłem tym kijem już kilka boleni(w tym życiówkę która spadła mi po błędzie przy podbieraniu). 2.)aby stwierdzić czy z kija będą spadały ryby czy nie, nie uważam aby trzeba było nim łowić bardzo długo.

brati@ na swoj sposób ci zardoszczę. Pamiętam moją pierwszą Elitkę. Jeszcze pod korbę. jak ja się cieszyłem. Ale cholra nie mogłem złapać żadnej poważnej ryby. Cały czas jakiś drobiazg. I tak przez kilka miesięcy jak pamiątam. Byłem bardzo zły na siebie, na kij i na wszstko wokół, że mi nie szło. Dopiero jesienią rozsyłal się wór obfitości. Wytargałem na tą Elitkę i na kilka kolejnych napradę wiele ładnych rybek. A u ciebie od razu. To po prostu trzeba mieć szczęście.

życzę kolejnych ładnych ryb i duż rado.ci z tego kija :D