marycha Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Co sadzicie o tej wedce ,do jig ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Witam kolege z Hamburgu, sadze ze tak to Ci niestety nikt nie pomoze. Napisales jedno zdanie z ktorego nikt nie bedzie wiedzial do czego potrzebujesz tej wedki.Wybor wedki zalezy od wielu czynnikow, m.in. przynety, gramatura przynety, woda na jakiej bedziesz lowil itp. Pozdrawiam PS: Lowisz na Alster? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam kolege z Hamburgu, sadze ze tak to Ci niestety nikt nie pomoze. Napisz coś więcej to może będę Ci w stanie pomóc. Niekoniecznie ta wędka musi być dobra do Twoich zastosowań. Tak więc potrzeba większej liczby danych. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marycha Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam chcial bym ja uzyc na rzece pod sandacza.Rzeka uregulowane brzegi ,kopyto+glowka max 30gram!kolowrotek posiadam ,Shimano Scorpion AnTares AR Preferuje raczej finezyjne wedkowanie tak to wyglada Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marycha Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Tomek N , na Alster nie , na elba! lowiepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Moim zdaniem będzie to bardzo dobra wędka do połowu sandaczy. Moc, przy założeniu, że łowisz na 30g główki będzie co prawda na granicy ale myślę, że spokojnie się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Mam w domu 3 kije z tej serii:F4-65XDtiF3-66XDti 777LTDF4-610XDti 777LTDIch uroda jest jak dla mnie powalająca. Muszę zrobić jakieś przyzwoite fotki i wrzucę na giełdę ( ale tylko F4-65XDti - reszta sprzedana z góry ). Wędki te mają dosyć grube dolniki, więc do jigowania chyba świetne. Wykonanie wszystkich detali kosmiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam, Problem z tym Megabassem o jakiego sie pytasz jest taki ze najprawdopodobniej nikt nie mial okazji nim lapac. Sam chcialem go zakupic, sprzedalem nawet Jabberwocka a tu okazuje sie ze nie jest dostepny i nie wiadomo kiedy bedzie. Pare sztuk zostalo sprzedanych strasznie szybko. Jesli chcesz wedki do jigowania przynetami do ok 1 oz rodem z Japan to mozesz pokusic sie o cos takiego: http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info.php?cPath=22 _80_214_216&products_id=642 Jeden z kolegow ( LadyD) bedzie tez mogl powiedziec wiecej o Daiwie Steez 7' 1oz. Ja machalem nia tylko pare chwil i strasznie mi pasowala. Obie wedki nie maja designu Megabassa. Technologie moze tez troche mniej kosmiczne ale za to sa dostepne od reki a nie za pol roku. Akcja wedki o jaka sie pytasz sugeruje raczej ze nie bedzie ona idealem do jigowania. Do tego lepsze sa wedki z seri Destroyer ale to tylko moje zdanie podparte w wiekszosci parogodzinnym lowieniem wiec moge sie mylic albo mam inne preferencje. Idealny bylby stary model Diablo ale bedzie strasznie ciezko go gdzies znalesc. Mozesz isc tez na przekor wszystkim i zamowic blank G Loomis GLX ktory bodajze w tescie na znanym amerykanskim portalu mial podobna czulosc do Diablo i Jabberwocka. Oddasz go np. do Fishing Center czy Specjalista Konin ( z innymi pracowniami nie mialem do czynienia wiec nie moge sie wypowiedziec), dokupisz troche komponentow od Matagiego, uzbroja kijek w rezonans i inne im znane bajery i bedzie wypas na maxa. Czy lepszy od Megabassa- nie wiem. Ja poszedlem taka droga i teraz z utesknieniem czekam na wymarzony kijek :D Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi