Franc Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Januszek , a to nie czas wpaść już do mnie w goście na pstrągi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Taka dziwna przypadłość dopada wyznawców SS ... Już gdzieś to widziałem/czytałem...albo może mi się tylko mykło... znaczy się wydawało (uśmieszek wstawiam, żeby nie było że taki poważny jestem) I po przeczytaniu na CF, chyba wiem skąd to się bierze ... Pan Sławek prócz wiedzy i sposobu produkcji przynęt swoim naśladowcom, w dziwny i niewyjaśniony sposób, przekazuje również swój styl bycia. Swoją butę, arogancję i przeświadczenie o wyższości i nieomylności. Wszak nawet Rapala go naśladuje ...Obiektywnie patrząc jakieś tam podobieństwo w podpisie ... może raczej sposobie podpisywania jest... ale raczej trudno się pomylić ... malowanie zupełnie inne, miejsce podpisu również, a jak Pan Sławek zdołał dojrzeć "S" jako pierwszą literę na januszowych wobkach ??? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Postanowiłem się jednak w to nie wtrącać.Ktoś tam miesza i podpuszcza na moje oko. Edytowane 14 Stycznia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Może ludzie sami ocenią "podobieństwo",którego moim zdaniem nie ma wcale,i naprawdę trzeba mieć silna wolę by takowe dostrzec. W oczy rzuca się, natomiast błąd w łączeniu ze sobą liter "pisanych" w przypadku opisu Pana Sławka,a błąd ten powoduje że pierwszą literę jego inicjałów można odczytać jako "j". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Podobny jest nie ma to tamto.Ale dajcie spokój Panowie przy tej skali produkcji to nie ma znaczenia.Miałoby gdyby Janusz golił swoje wobki jako Szuszkiewicza a tego nie robi,w czym do cholery problem i kto tam miesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 I jeszcze pytanie czy "SS" jest zastrzeżonym znakiem towarowym, jeśli tak to gdzie? Witam, Tak jest znakiem zastrzezonym jak najbardziej. Za takie dwie literki pisane jak w zespole Kiss Legia Warszawa dostala zakaz wstepu kibicow na jakis mecz w eliminacjach LM. Wiec zastrzezony musi byc, nie ma to tamto :) Przez UEFA chyba Bujo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Podobny jest nie ma to tamto.Ale dajcie spokój Panowie przy tej skali produkcji to nie ma znaczenia.Miałoby gdyby Janusz golił swoje wobki jako Szuszkiewicza a tego nie robi,w czym do cholery problem i kto tam miesza. Dlatego napisałem, że są podobne, a czy Janusz to zrobił celowo, czy niecelowo, czy z premedytacją, czy też nie - nie mnie to oceniać i nawet nie zamierzam tego robić ani kwestionować. Napisałem tylko, że są podobne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Postanowiłem się jednak w to nie wtrącać.Ktoś tam miesza i podpuszcza na moje oko.Też mi się tak wydaje... i mam swojego kandydata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 No a ja to ocenię.Janusza znam na tyle żeby śmiało powiedzieć że nie zrobił tego w celach biznesowych.Jak by sprzedawał swoje woblery jako woblery Sławka Szuszkiewicza to tak.Nie robił tego,nie robi i tego nie zrobi na 100%.Moim zdaniem problem jest sztuczny i nadmuchany przez trzecią osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Dziwne że Sam Janusz się nie wypowiada, widocznie ma to w dupie i wie że jego wyroby się same obronią więc po co wy Panowie to napędzacie ku uciesze eSSa ?? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Dziwne że Sam Janusz się nie wypowiada, widocznie ma to w dupie i wie że jego wyroby się same obronią więc po co wy Panowie to napędzacie ku uciesze eSSa ?? Tomasz ta Twoja końcówka nicka też jakoś podejrzana ''eS'' jest uważaj Ps. Ideologia jest taka - jak się coś nie sprzedaje to trzeba wywołać burze więc ktoś zwroci uwage. Edytowane 14 Stycznia 2014 przez Karol Krause 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Dziwne że Sam Janusz się nie wypowiada najwyrazniej nie chce generowac ruchu na cf, co jest zrozumiale ... jednakze nie dla wszystkich 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 haha i tak tą sprawe można traktować, jako zwykły żart choć pierwszy kwietnia jeszcze daleko ale w sumie kto wie jakim kalendarzem posługują się szoszni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 najwyrazniej nie chce generowac ruchu na cf, co jest zrozumiale ... jednakze nie dla wszystkich Pitt ja go doskonale rozumie, nie rozumię za to innych lejących wodę na ten h***owy młyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 ej, weźcie pokazujcie woblery, bo już się nudno robi . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Janusz nie przejmuj się, oni tam wszySScy są dobrzy Pamiętam jak X lat temu dzwonił do mnie boss tego portalu i wypytywał o micro-jigi, a parę dni później pojawiły się na ich stronie, oczywiście autorem ja nie byłem Ciekawe czy wtedy też tak o "kopiach" i innych cyrkach myślał razem ze SSwoim fumflem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgodnie z zapowiedzią dyskusja na temat podpisu została wydzielona do osobnego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Dziękuję za "odśmiecenie" mojego wątku. Jeszcze dziś przedstawię podpis, który będzie obowiązywał ( ) na nowych woblerach. Sprawdzony w necie, nie narusza niczego, co już jest. Uff. Mam żal. Jest mi zwyczajnie po ludzku przykro, że osoby, które dostrzegły podobieństwo mojego podpisu do innego, nie poinformowały mnie o tym na priv. Sprawa była do załatwienia w kilka minut, bez rozpętywania niepotrzebnych burz, rzucania oskarżeń... Niesmak pozostaje. Jeśli Maćku, Tomku, inni koledzy - dostrzegaliście takie podobieństwo, nie rozumiem powodu, dla którego mnie o tym nie poinformowaliście? Gdy zobaczyłem oba podpisy, oczywiste podobieństwo i dla mnie stało się jasne. Stąd moja szybka decyzja o zmianie.Przy okazji, nie będę wnikał, po co ktoś, kto ma inicjały "SS" podpisuje się "JS". Jego zbójeckie prawo Koledzy drodzy, bardzo proszę, zachowujcie poziom. Bez bluzgów cy odwoływań się do spraw intymnych. Zachowajcie klasę w wypowiedziach. Czasem lepiej coś przemilczeć... Nie wiem, jakie jeszcze w przyszłości mogą mnie podejrzenia/oskarżenia spotkać, może za rok ktoś na konkurencyjnym wątku twierdzić, że pół roku nalegał i dopiero sądownie przymusił mnie do zmiany podpisu (to tylko przykład). Wolę, by istniał ten wątek jako dowód. Z pomówieniami najłatwiej walczyć prawdą. Będzie mi trudniej, gdy wątek "poleci w kosmos"... Janusz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Jak dla mnie to piękne pisane H! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Janusz jeśli jest tak jak napisałeś no to jest to nieporozumienie ,zmieniasz podpis i tyle.Podpisy są bardzo podobne i generalnie każdy człowiek nie przeglądajacy forów ,może się pomylić.Tak z ciekawości się spytam ,ile przynęt zostało oznaczonych tym nowym podpisem?Nie pisałem do ciebie ,a to z tej przyczyny że ostatnio jak sam wiesz ciężko nam się komunikuje ale pisze to choć wiadomo że za chwile zostanę zmieszany z błotem. Edytowane 15 Stycznia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nawet najwiekszych cwaniaków KULTURĄ , się załatwi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Janusz nie informowałem Cię ani nikogo innego bo to w sumie nie moja sprawa Dopiero jak sam poruszyłeś temat to wyraziłem swoją opinię. z CF mam tyle wspólnego co z j.pl - po prostu piszę i czytam - kiedyś nawet miałem tam rocznego czy dwuletniego bana Ciebie nie znam, z Panem Sławkiem znamy się dość dobrze i to by było na tyle. Pozdrawiam ps spodobała mi się Twoja decyzja z postu powyżej, szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Dla Janusza serdeczne podziękowania za postawę oraz męskie podejście do tej chorej sprawy !!!! Ja znowu się czegoś nauczyłem (bezcenne ) dzięki Tobie pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Janusz jeśli jest tak jak napisałeś no to jest to nieporozumienie ,zmieniasz podpis i tyle.Podpisy są bardzo podobne i generalnie każdy człowiek nie przeglądajacy forów ,może się pomylić.Tak z ciekawości się spytam ,ile przynęt zostało oznaczonych tym nowym podpisem?Nie pisałem do ciebie ,a to z tej przyczyny że ostatnio jak sam wiesz ciężko nam się komunikuje ale pisze to choć wiadomo że za chwile zostanę zmieszany z błotem.Mam nadzieję, że nikt Cię błockiem obrzucać nie będzie Ile? Nie liczyłem, nie więcej niż 150. Raczej bliżej 100. Wiele woblerów (w tym wszystkie w wersji standard) wcale nie podpisuję. Robale, żuczki, mikrusy - nigdy podpisów nie miały. Jak dotąd nie spotkałem się z ich podróbkami A o tym, że wobler nie ma podpisu, czasem dowiaduję się dopiero od kogoś, komu woblerki wysłałem. Naprawdę są ważniejsze cechy wyróżniające wobler, niż podpis... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgadza się ,są ważniejsze cechy :-) ,czyli troszkę było :-).Nie mniej jednak sprawa tak mi się przynajmniej wydaje została załatwiona i nie ma co tu dalej pisać:-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi