Booseib Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witam - planuje zakup wędeczki Cortez Perch 2,40 do 7 gr z przeznaczeniem na malutkie jigi, boczny trok, czy ktoś z kolegów łowi na tego kijaszka i może podzielić sie informacjami czy mu się sprawdza ?Dzięki wielkie za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 nie za małe CW na boczny trok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ja łowie tym Robinsonem. Przynęty 2-5g. Lekki, fajny miałem na nim sporo tęczaków i kilka przypadkowych szczupaków. Na boczny trok chyba za słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Mam tutaj na myśli boczny trok z oliwką 3gramy, slav - do jigów 3-5gram będzie okej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Myslę że tak ale nie więcej niż 5 bezwzględnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erwinnf Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Pytanie do posiadaczy Cortez Trout Jig do 270 20g (nie chciałem zakładać nowego tematu). Czy ktoś może podać realny CW tej wędki? Czy jest on dobrze opisany? Aktualnie poszukuję dobrej wklejanki tak do 15-18g i ta wydaje się niezła jeśli ma zawyżony CW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi