GregorS Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) Ma ktoś może wiedzę jaki cliker( terkotka) tzn z jakiego multika podchodzi do Alioz 300?Na Ali sa dedykowane do alioza. Napisz do GIWNS Storehttps://a.aliexpress.com/_vUFYGZ Powinni mieć w ofercie Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Maja 2022 przez GregorS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Dziś dotarła nowa mosiężna przekładnia DO starego Metanium DC. Do jigowania będzie akurat, nowe przełozenie to 8.o:1. Jutro testy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Starego czyli? 2005, 2013? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Rocznik 2008, z I-DC4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uubus Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Cześć Wszystkim, Jest może na forum jakiś magik od multików? Ewentualnie ktoś może kogoś polecić? Najlepiej z woj. podlaskiego Pacjent: aldebaran 51hg- nie odblokowuje szpuli po naciśnięciu przycisku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 3 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) Cześć Wszystkim, Jest może na forum jakiś magik od multików? Ewentualnie ktoś może kogoś polecić? Najlepiej z woj. podlaskiego Pacjent: aldebaran 51hg- nie odblokowuje szpuli po naciśnięciu przycisku Najprawdopodobniej sprężynka zwalniająca pękła lub wypadła z osadzenia. Edytowane 3 Września 2022 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Panowie mam abu revo brat 41, hamulec ustawiony na kamień a linke wyciągam bez problemu. Czy może to być kwestia ustawień reszty czy raczej coś się mogło uszkodzić ?wiecej niż 100 g nie rzucałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 (edytowane) Ciężar rzucanej przynęty nie ma nic do niesprawności hamulca. Taki przypadek jest bardzo rzadki, więc nieśmiało zapytam - czy przypadkiem linka nie ślizga się na szpuli? Edytowane 27 Września 2022 przez RBTS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Ciężar rzucanej przynęty nie ma nic do niesprawności hamulca. Taki przypadek jest bardzo rzadki, więc nieśmiało zapytam - czy przypadkiem linka nie ślizga się na szpuli? Raczej nie, miałem zaczep ( rosliny) kręce korbą a szpula nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 (edytowane) Zwracam honor przewinąłem plecionkę , z berkleya a na chińskie monster w8 i bangla Edytowane 27 Września 2022 przez Mateo90 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Zwracam honor przewinąłem plecionkę , z berkleya a na chińskie monster w8 i banglaCzyli co? Jednak się ślizgała? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Zwracam honor przewinąłem plecionkę , z berkleya a na chińskie monster w8 i banglaJeśli nie dałeś podkładu (nawet kilku, kilkunastu zwojów) z żyłki, lub nie nakleiłeś kawałka miękkiej taśmy, (np. izolacyjnej) to sytuacja może się powtórzyć w najmniej pożądanej chwili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Podkleiłem taśma właśnie i zobaczymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 15 Metanium DC.Która przekładnia mosiężna pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compare70 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Panowie, czy nowe multiplikatory (Tatula, Zillion) kupione w sklepie jako nowe trzeba/wypada wysłać do serwisu na przegląd/smarowanie? Jakie macie doświadczenia? Czy zakładać na kije, łowić jeden sezon a dopiero później coś pomyśleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Panowie, czy nowe multiplikatory (Tatula, Zillion) kupione w sklepie jako nowe trzeba/wypada wysłać do serwisu na przegląd/smarowanie? Jakie macie doświadczenia? Czy zakładać na kije, łowić jeden sezon a dopiero później coś pomyśleć?No to chłopie włożyłeś kij w mrowisko bo są dwie szkoły . Jedna mówi : smarowaćDruga mówi : nie smarować :D Ja jestem zwolennikiem tej drugiej ale zaznaczam ,że mało wiem i łowię tylko na multiplikatory daiwy i shimano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zdecydowanie łowić, jesli po kilku wypadach uznasz, że ma mało smaru i się nie rozkręcił to wtedy można coś myśleć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zdecydowanie łowić, jesli po kilku wypadach uznasz, że ma mało smaru i się nie rozkręcił to wtedy można coś myśleć.To jest chyba najlepsza rada . U mnie tylko jeden multiplikator wymagał szybkiego smarowania po zakupie była nim daiwa lexa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 ja po 1,5 roku otworzyłem swoją abu garcie 41 beast i okazało się że w niej pełno smaru Tak więc zależy jak się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compare70 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Kupiłem drag clickery więc połączę montaż z przeglądem "zerowym" ale dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zillion nie ma czasem fabrycznego clickera ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compare70 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zillion nie ma czasem fabrycznego clickera ?aż podskoczyłem do szafy i sprawdziłem - 1520 nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 ZILLION SV TW ...ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zillion nie ma czasem fabrycznego clickera ?Ten najnowszy model ma. Poprzednie nie miały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Panowie, czy ktoś z Łodzi zlituje się nad "lewusem" technicznym i wymieni mi łożysko w poliku Alphasa? Mam łożysko, ale nie mam ani talentu, ani narzędzi, a gdy kiedyś przesmarowywałem kołowrotek, to po zakończeniu operacji zostały mi "części zapasowe"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi