witek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Dostałem kilka fotek od Marka Gryglewskiego Edytowane 16 Stycznia 2014 przez witek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 WOW!!!! Kapitalne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 A może ktoś cos doradzić jak można zorganizować wyjazd nad tą rzeke i ewentualnie w jakie okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Chyba trzeba dostać/wylosować miejsce na pool'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 o kurde, serce mało nie wyskoczy jak się widzi takie widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Możesz kupić online http://www.sveaskog.se/morrum/boka/dagkort/ i jechać Njabliższe dostępne na 30.03.2014 Edytowane 16 Stycznia 2014 przez witek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Na zdjęciach jest rok 2014 a na wierzbie są liście i trochę jakoś tak jesiennie wygląda krajobraz. Nie widziałem świata za wiele ale jakoś to zdjęcie nie wygląda na aktualne?? " Południowe i centralne rejony kraju cechują się ciepłymi latami i chłodnymi zimami. Średnie najwyższe temperatury wynoszą tutaj od 20 do 25 °C[7] a najniższe między 12 a 15 °C[8]w lecie. W zimie średnia temperatura waha się od od -4 do 2 °C[9]. W północnej części kraju lata są krótsze i chłodniejsze, a zimy dłuższe, chłodniejsze i bardziej obfite w opady śniegu." chyba, że czegoś nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 to tez ryba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 to tez ryba?DSC_8732po (1).jpg A tego to nie wiem, wstawiłem fotki w takiej postaci jak dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Na zdjęciach jest rok 2014 a na wierzbie są liście i trochę jakoś tak jesiennie wygląda krajobraz. Nie widziałem świata za wiele ale jakoś to zdjęcie nie wygląda na aktualne?? " Południowe i centralne rejony kraju cechują się ciepłymi latami i chłodnymi zimami. Średnie najwyższe temperatury wynoszą tutaj od 20 do 25 °C[7] a najniższe między 12 a 15 °C[8]w lecie. W zimie średnia temperatura waha się od od -4 do 2 °C[9]. W północnej części kraju lata są krótsze i chłodniejsze, a zimy dłuższe, chłodniejsze i bardziej obfite w opady śniegu." chyba, że czegoś nie wiem? Z tego co wiem ciąg tarłowy rozpoczyna się chybapóźnym latem lub wczesną jesienią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nie jestem biegły w tym temacie ale taki okres zgadzałby się z przyrodą na zdjęciach, dlatego zwróciłem uwagę na datę 2014r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 to tez ryba?DSC_8732po (1).jpgJakoś mi to zdjęcie photoshopem śmierdzi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 photoshop,taka prymitywna odmiana.Ostatnia ryba(ta z tyłu) jest w takim samym ujęciu na obu fotografiach.Druga jest powtórzona w obu zdjeciach,ale jest gdzie indziej. dalej nie chce mi sie nawet patrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Trzecie foto ok, reszta to lewizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nawed śmierdzi nie tylko pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 kiepski montaż, nawet ryby te same wklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 A wy musicie od razu szukać lewizny? A może lepiej pomarzyć? :D To nie jest dział: fotki do oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Wicia, ale jak popatrzeć na to chłodnym okiem, to krytycy mają rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No niestety, pic na wodę, fotomontaż, czyżby napędzanie klijenteli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 w sumie to mogli też wkleić kilka niedźwiedzi grizzly chytających pomarańczowe przekąski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Panowie, klientów mają aż za dużo. Marketing musi jednak działać, poczytajcie cenniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) No niestety, pic na wodę, fotomontaż, czyżby napędzanie klijenteli? Napędzanie klienteli przez kogo?? Mnie?? Człowieku, ja tam byłem 2 razy w życiu!! Raz na zero a raz na 4 kontakty jedna osośka 96 cm Nie wybieram się, byłem, zobaczyłem, złowiłem A poza tym wyraźnie napisałem od kogo otrzymałem fotki, stopka fotografa jest też widoczna. Możecie tam pisać Edytowane 18 Stycznia 2014 przez witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie ma się co denerwować, kto robił fotkę to robił ale zamieściłeś ją Ty. Fotka z datą wykonania 2014 a krajobraz późno letni ponadto sam widzisz, że koledzy oceniają jako fotomontaż więc nie dziw się opiniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Napędzanie klienteli przez kogo?? Mnie?? Człowieku, ja tam byłem 2 razy w życiu!! Raz na zero a raz na 4 kontakty jedna osośka 96 cm Nie wybieram się, byłem, zobaczyłem, złowiłem A poza tym wyraźnie napisałem od kogo otrzymałem fotki, stopka fotografa jest też widoczna. Możecie tam pisać Nie denerwuj się tak, nie napisałem że Ty napędzasz, ale fotka jest zmontowana i nasuwa się pytanie po co, żeby klimacik zrobić? Czy człowiek który Ci wysłał tę fotkę nie zajmuje się przypadkiem przewodnictwem wędkarskim? Gdyby zdjęcie było prawdziwe już pewnie by się znalazło z kilku z forum którzy by rezerwowali terminy, bo takie fotki mocno pobudzają wyobraźnie, a ludzie dadzą każde pieniądze żeby złowić dużą rybę. Dziwi mnie tylko że wstawiłeś takiego babola bo z tego co wiem to sam robisz dobre zdjęcia. Tyle w tym temacie, nie traktuj tego osobiście i bez urazy bo to przecież nie Twoje foty.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wiciu , Ty już lepiej te śliczne koty wklejaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi