Skocz do zawartości

Ciąg tarłowy w Morrrum

witek

Rekomendowane odpowiedzi

Na zdjęciach jest rok 2014  a na wierzbie są liście  i trochę jakoś tak jesiennie wygląda krajobraz. Nie widziałem świata za wiele ale jakoś to zdjęcie nie wygląda na aktualne??

" Południowe i centralne rejony kraju cechują się ciepłymi latami i chłodnymi zimami. Średnie najwyższe temperatury wynoszą tutaj od 20 do 25 °C[7] a najniższe między 12 a 15 °C[8]w lecie. W zimie średnia temperatura waha się od od -4 do 2 °C[9]. W północnej części kraju lata są krótsze i chłodniejsze, a zimy dłuższe, chłodniejsze i bardziej obfite w opady śniegu."

chyba, że czegoś nie wiem?

Na zdjęciach jest rok 2014  a na wierzbie są liście  i trochę jakoś tak jesiennie wygląda krajobraz. Nie widziałem świata za wiele ale jakoś to zdjęcie nie wygląda na aktualne??

" Południowe i centralne rejony kraju cechują się ciepłymi latami i chłodnymi zimami. Średnie najwyższe temperatury wynoszą tutaj od 20 do 25 °C[7] a najniższe między 12 a 15 °C[8]w lecie. W zimie średnia temperatura waha się od od -4 do 2 °C[9]. W północnej części kraju lata są krótsze i chłodniejsze, a zimy dłuższe, chłodniejsze i bardziej obfite w opady śniegu."

chyba, że czegoś nie wiem?

Z tego co wiem ciąg tarłowy rozpoczyna się chybapóźnym latem lub wczesną jesienią? :unsure:

No niestety, pic na wodę, fotomontaż, czyżby napędzanie klijenteli? 

Napędzanie klienteli przez kogo?? Mnie?? Człowieku, ja tam byłem 2 razy w życiu!! Raz na zero a raz na 4 kontakty jedna osośka 96 cm :)  Nie wybieram się, byłem, zobaczyłem, złowiłem :D

A poza tym wyraźnie napisałem od kogo otrzymałem fotki, stopka fotografa jest też widoczna. Możecie tam pisać ;)

Edytowane przez witek

Napędzanie klienteli przez kogo?? Mnie?? Człowieku, ja tam byłem 2 razy w życiu!! Raz na zero a raz na 4 kontakty jedna osośka 96 cm :)  Nie wybieram się, byłem, zobaczyłem, złowiłem :D

A poza tym wyraźnie napisałem od kogo otrzymałem fotki, stopka fotografa jest też widoczna. Możecie tam pisać ;)

Nie denerwuj się tak, nie napisałem że Ty napędzasz, ale fotka jest zmontowana i nasuwa się pytanie po co, żeby klimacik zrobić? Czy człowiek który Ci wysłał tę fotkę nie zajmuje się przypadkiem przewodnictwem wędkarskim? Gdyby zdjęcie było prawdziwe już pewnie by się znalazło z kilku z forum którzy by rezerwowali terminy, bo takie fotki mocno pobudzają wyobraźnie, a ludzie dadzą każde pieniądze żeby złowić dużą rybę. Dziwi mnie tylko że wstawiłeś takiego babola bo z tego co wiem to sam robisz dobre zdjęcia. Tyle w tym temacie, nie traktuj tego osobiście i bez urazy bo to przecież nie Twoje foty.

pozdrawiam