czocho Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Taki fake to jeszcze nic....Pamiętam jak parę lat temu jakiś hiszpan wygrał konkurs wildlife z fotką tresowanego wilka ...zaraz postaram się to wyszukać Także powklejane ryby w ramach powiedzmy "kampanii reklamowej" nie powinny dziwić http://fotoblogia.pl/2009/12/23/zwycieskie-zdjecie-z-wytresowanym-wilkiem-kolejne-oszustwo-w-konkursie ....także dla hajsu i sławy człowiek zrobi wszystko.... Edytowane 18 Stycznia 2014 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Żartobliwie zauważę,że ryby wyglądają tak jakby gdzieś w pobliżu "dwaj panowie z beczką "prowadzili swoje prowędkarskie procedury. Może to nie ryby doklejono tylko ich wycięto ? Dla przypomnienia elektryzującej atmosfery wklejam dość szeroko znany filmhttp://www.salmon.pl/artykuly/doniesienia/wsadz-pan-glowe-do-wody-czyli-odlowy-tarlakow-parseta-2012kardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Wiciu , Ty już lepiej te śliczne koty wklejaj .Chyba masz rację. Mówisz i masz Modelka nie moja ale kocur mój:) wziął udział w sesji foto dla pewnego kobiecego czasopisma Aha, fotka nie moja ale mam prawa do udostępniania Edytowane 18 Stycznia 2014 przez witek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ehh! To nic. W następnym wcieleniu będę kocurem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jest jeden warunek, Witek musi wyhodować Roberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jest jeden warunek, Witek musi wyhodować Roberta Bartku, nie będę się opierał . Widać hodowca profesjonalny, w dodatku wędkarz .No, a jak pomyślę o tych sesjach... .Witek, hoduj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Wicia, chcesz Rudą? Wieszak już z nią nie wyrabia. Przywiozę Ci osobiście do Wawki. Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Coś mi mówi, że najwyższa pora do kawiarni z tematem się przenieść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Masz rację, Robert. Przepraszam użytkowników i moderatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita800 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Chyba masz rację. Mówisz i masz Modelka nie moja ale kocur mój:) wziął udział w sesji foto dla pewnego kobiecego czasopisma Aha, fotka nie moja ale mam prawa do udostępniania Ja tam nie widzę modelki ,widzę tylko dwa kocury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja tam nie widzę modelki ,widzę tylko dwa kocury. Być może kocur jest.... heheheh jak Pani maszynki nie używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi