rhino Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 cześć , mam dwa stare Shimano (jeszcze Japan),sprawne ale czuć lekkie luzy itp. czy możecie polecić kogoś kto je serwisuje w Warszawie ? Aero GT 3010 oraz Stradic 3000GTM ps nie musi być tanio ma być dobrze ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Salarserwis ul.Waliców 12 W-wa tel.6541979.Pan Sławek zrobi z nimi co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Broń Boże do serwisu Shimano , mój Stradic leży już dwa miesiące i ów pan twierdzi,że zajrzy do niego w przyszłym tygodniu...stara spiewka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Z tego co wiem, to ostatnio @Maniak odebrał młynek shimano z naprawy-przeglądu, robił to znajomy @szpiega, więc pewnie obaj będą mogli coś na temat doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ja swojego drugiego FG wysłałem do pana Józka L., wrócił po paru dniach jak nowy. Do pierwszego w serwisie Shimano nie zajrzano przez 2 miesiące, ale musiał tam wylądować, gdyż tylko oni posiadają pływak do tego modelu. W międzyczasie dokupiłem jeszcze 4000FH i narazie nie pali mi sie grunt pod nogami ...ale jak komuś zależy na szybkim przeglądzie, smarowaniu, wymianie łożysk polecam z czystym sumieniem;Pan Józef-600156166. Gość zna się na rzeczy, szybki, rzeczowy i niedrogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rhino
cześć ,
mam dwa stare Shimano (jeszcze Japan),sprawne ale czuć lekkie luzy itp. czy możecie polecić kogoś kto je serwisuje w Warszawie ?
Aero GT 3010 oraz Stradic 3000GTM
ps nie musi być tanio ma być dobrze
!
pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi