Wagner Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Jaką żyłkę moglibyście polecić na tę porę roku do kija 20lb, niezbyt sztywnego, szczytowa przelotka 5.5 na trocie? Lubię G-line, ale może są lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Używam od dawna żyłki Dual Band i bardzo sobie ją chwalę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Trabucco Spinning 0,319mm lub Dragon Maxima 0,3mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ja używam Xzoga Rubylon, świetna żyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watykanczyk Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zostań przy G-łine i nic innego nie szukaj. Ja szukałem i nie znalazłem. Droga ale mocna i pewna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 http://jerkbait.pl/topic/34334-trociowe-przyn%C4%99ty-kupi%C4%99-na-razie-nieaktualne-nakupowa%C5%82em/http://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/9-forum-ogolne/112564-zestaw-na-troc jakoś znajomy nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladki Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Cześć Panowie, wiem, że świat zdominowały plecionki ale przydarzył mi się wyjazd do Patagonii na trocie i zalecana jest żyłka 0,35mm. Wylatuję w niedzielę a od lat nie łowię na żyłki. Którą żyłkę warto kupic? Czy macie jakieś preferencje co do sprawdzonego modelu i producenta? Z góry dziękuję za podpowiedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 jerkbait.pl/topic/żyłka-na-trocie Nie wiem czy nada się na trocie, ale mi na innych gatunkach się sprawdza żyłka dragon HM80. Fakt, może wymiar nie wpisuje się zbyt dobrze w to co otrzymujemy (przegrubiona) ale za to dostępna w niemal każdym sklepie i moim zdaniem to naprawdę dobry produkt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Smart Dual Band lubhttps://photos.app.goo.gl/iUEyK1njMq4hKhWMAKolejność nieprzypadkowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valo Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 (edytowane) Smart Dual Band lubhttps://photos.app.goo.gl/iUEyK1njMq4hKhWMAKolejność nieprzypadkowa.Masz dobre źródło gdzie jest świeża? Nie miałem nigdy Smarta a chętnie spróbuję. Czy one są w różnych wersjach/seriach. W wyszukiwarkach wyskakują mi głównie ciemne, jest coś jasnego lub bezbarwnego? Edytowane 31 Grudnia 2024 przez Valo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Ten Smart, mocny ale jakiś dziwnie,, kwadratowy,, w dotyku, ciężko się przyzwyczaić, polecam Trabucco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Ten Smart, mocny ale jakiś dziwnie,, kwadratowy,, w dotyku, ciężko się przyzwyczaić, polecam Trabucco, teraz zmieniła nazwę na Rapture spin pike, taka wielokolorowa , G-line Gamakatsu omijam z daleka, super żyła ale często zleżała, Hm80 spoko na lato, na zimę mocno sztywnieje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Dwa tygodnie temu jak był mrozik zachciało mi się iść na ryby, a że miałem szpulę z nieużywaną żyłką HM80 to postanowiłem ją założyć takie dźwięki jakie usłyszałem z tej żyłki to ostry Rock przy tym to kolęda nigdy więcej żyłki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 (edytowane) Masz dobre źródło gdzie jest świeża? Nie miałem nigdy Smarta a chętnie spróbuję. Czy one są w różnych wersjach/seriach. W wyszukiwarkach wyskakują mi głównie ciemne, jest coś jasnego lub bezbarwnego?Niestety nie. Kupuję na Allegro, tylko śledzę doś uważnie. Kupuję, jak pojawia się nowa partia. Jak dotąd, to działało.Niestety teraz nie widzę mocniejszych linek tej serii Mavera.Do https://allegro.pl/oferta/maver-smart-zylka-dual-band-150m-0-30mm-14-50kg-12670465814 Kolorystyka stała, coś pomiędzy przykurzonym granatem i czernią. Edytowane 31 Grudnia 2024 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valo Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 To jest problem nawet dobre produkty jeżeli są ciut droższe leżą długo i finalnie warte są tyle co linka za 10zl 3 kilometry z aliexpress. Kupiłem z Japonii Varivas TROUT Nylon w dwóch średnicach przy okazji zakupów młynków. Zobaczymy, choć wolę plecionki fajnie było by mieć cos pod ręką na mrozik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Ten Smart, mocny ale jakiś dziwnie,, kwadratowy,, w dotyku, ciężko się przyzwyczaić, polecam TrabuccoPrzyjrzę się. Może tak jest. Do tej pory ani na pstrągach ani na trociach, nie zwróciłem na to uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Kupiłem z Japonii Varivas TROUT Nylon w dwóch średnicach przy okazji zakupów młynków. Zobaczymy, choć wolę plecionki fajnie było by mieć cos pod ręką na mrozik. Że trzy lata łowię na tą żyłkę pstrągi...jest doskonała.Polecam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 p-line 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladki Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Dwa tygodnie temu jak był mrozik zachciało mi się iść na ryby, a że miałem szpulę z nieużywaną żyłką HM80 to postanowiłem ją założyć takie dźwięki jakie usłyszałem z tej żyłki to ostry Rock przy tym to kolęda nigdy więcej żyłki A jakiej średnicy przelotki masz na kiju? Obecnie sporo wędek jest zbrojonych stricte pod plecionki - dawane są malutkie i lekkie przelotki co jest generalnie super dla pracy blanku i wagi zestawu ale przy żyłce to dramat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Pól Trzebiatowa łowi na P-line Oryginal.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Użyłem wtedy kja StC Avid 12lbs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Od wielu lat używam żyłki Konger FC Steelon w kolorze żółtym, o średnicy 0.28. Szpulka za 9 zeta, przełowione 150 wyjść po jakieś 4-6h i dalej żyłka w idealnym stanie. Drwęca/ Wisła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi