pepol Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Mam pytanie do użytkowników kija Dragon'a serii Team Dragon dł. 285cm, c.w. 25-60. Pytanie dotyczy akcji kija (czy to typowa pała?), walorów użytkowych, mocy, jakości wykonania itd. Proszę o opinie kolegów, którzy mieli z tym modelem coś do czynienia. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gringo15 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 poszukaj na forum ... na pewno coś znajdziesz..skorzystaj z wyszukiwarki pozdrawiam - gringo15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NaSpinning Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Łowię tym kijem - w tym roku będzie już 3 sezon, akcja kija szybka szczytowa, ale nie jest to wg mnie pała (zresztą co przez to rozumiesz?), kij jest niesamowicie czuły a szczytówka dość dobrze pokazuje opad... Wg mnie i mojego kolegi górny ciężar wyrzutowy jest zawyżony, przy przynętach ważących 50-60 gram brakuje mu już mocy by daleko i pewnie je wyrzucić. Kij jest bardzo mocny i solidnie wykonany, wg mnie za te pieniądze nie ma obecnie szans by kupić inny spinning podobnej klasy. Łowię nim na Narwi, kupiłem go z myślą o łowieniu sandaczy i w tej roli sprawdza się wyśmienicie, szczupaki przy siłowym holu z niego też nie spadają, wyjąłem na niego też ponad 30 kg suma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pepol Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 @NaSpinning dziękuję za cenne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 A nie lepiej Penn Never Crack Senso Pilk 270cm 20g -120g ???? Wbrew pozorom to kij do spiningu i duuuuużo więcej wytrzyma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pepol
Witam wszystkich.
Mam pytanie do użytkowników kija Dragon'a serii Team Dragon dł. 285cm, c.w. 25-60.
Pytanie dotyczy akcji kija (czy to typowa pała?), walorów użytkowych, mocy, jakości wykonania itd.
Proszę o opinie kolegów, którzy mieli z tym modelem coś do czynienia.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi