Witam wszystkich forumowiczów od dłuższego czasu szukam echa nie wiem na co się zdecydować czy na jakąś używkę np HDS 5 2 gen czy może na elitke 5 lowrence ważne żeby miała gps i była w kolorze doradzicie coś Panowie? Może jakieś wasze propozycje? Zaznaczam że będzie to moje pierwsze echo
Pytanie
zorman
Witam wszystkich forumowiczów od dłuższego czasu szukam echa nie wiem na co się zdecydować czy na jakąś używkę np HDS 5 2 gen czy może na elitke 5 lowrence ważne żeby miała gps i była w kolorze doradzicie coś Panowie? Może jakieś wasze propozycje? Zaznaczam że będzie to moje pierwsze echo
Top użytkownicy dla tego pytania
17
11
10
5
Popularne dni
18 Sty
29
17 Sty
15
16 Sty
8
20 Sty
6
Top użytkownicy dla tego pytania
makamba 17 odpowiedzi
gooral 11 odpowiedzi
godski 10 odpowiedzi
Paprykarz 5 odpowiedzi
Popularne dni
18 Sty 2014
29 odpowiedzi
17 Sty 2014
15 odpowiedzi
16 Sty 2014
8 odpowiedzi
20 Sty 2014
6 odpowiedzi
Popularne posty
Kajtelek2
Z nowych polecił Lowrance Elite 5 HDI fajny ekran 5 LCD kolor , pixele 480x480 , GPS , DSI taka echosonda 3 w 1 Może być tez opcja taka , kolorowa echosonda 5 LCD 480x480pixel + GPS ręczny np Ga
gooral
trosze pogooglowalem i chirp znaczy, ze echo wysyla "sweep" (tzn wysyla dzwiek skladajacy sie z kilku czestotliwosci) stad echo niby czystsze (ciekawe jak to sie ma do tego co wszystcy producenci pisz
Opublikowane grafiki
69 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi