zuraw16 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Kilka razy w wypowiedziach przewinęła się informacja o filmie który ukazuje Polską Szkołę Koguciarstwa,czy ktoś z Wa posiada ten film lub wie gdzie go można znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Na końcu http://jerkbait.pl/topic/19561-filmy-instrukta%C5%BCowe-budowa-przyn%C4%99t/page-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Nie zrozumieliśmy się chyba :-) mi chodzi o łowienie na koguty,pisali niektórzy że kiedyś oglądali film z udziałem prekursorów tej techniki,pewnie na śląsku :-) Edytowane 17 Stycznia 2014 przez zuraw16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 co wędkarz to inna technika - ogólnie bardzo zbliżona jedna to praca samym kołowrotkiem a druga to podbijanie szczytówką, liczy się obserwacja plecionki - jej koniec w wodzieja łowię w/w sposobami plus czasem na wklejke obserwując szczytówkę (ale bardzo rzadko). filmów jak i autorów w necie pewnie jest wiele, najlepiej jest działać nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja patrzę na plecionkę,jestem poprostu ciekaw filmu i chciałbym zobaczyć jak to kiedyś wyglądało z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo40404 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Łowiąc w rzece też zwracacie uwagę na plecionkę? Szczerze to nigdy na plecionkę nie zwracałem uwagi, ze względu na to, że ciemnych linek używam i ciężko co cokolwiek zobaczyć. Sorki za oftopic. Edytowane 18 Stycznia 2014 przez pablo40404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zawsze warto zwracać uwagę na plecionkę,skuteczność zacięć zwiększa się o połowę,w przypadku gdy ryba zbiera przynętę na kiju rzadko to czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi