Andrzej Stanek Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witam Szukam wykonawcy lub gotowej tuby na kij Daiwa Steez 7'.Tuba długości 215-217cm, średnica 5cm.Surowiec: aluminium lub PCV.Zależy mi na precyzji i estetyce wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 http://www.tubywedkarskie.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Dzięki Waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Popatrz na allegro.Gość robi z ruryPE obszywa cordurą w środku wyściełane materiałem.Wewnętrzna średnica 75mm.Warto kupić większą bo kupisz drugą wędkę 1 częściową i do 50-ki nie zmieścisz.Po indywidualne zbrojenie mocniejszego kija 50-ka będzie mała.Taka średnica to pod muchówkę.Rozważ to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Atlantis robi niezłe tuby, troszkę droższe od tych z allegro ale z lepszego ( czyt. wytrzymalszego ) PCV. Sam takowe uzutkuję, koszt ok. 50-60PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Dzięki Wszystkim za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 No ja też zamówiłem tubę u tego kolesia z allegro. Tubę obszywaną cordurą o srednicy 75mm (wejdą 2 wędki castingowe). Ceny bardzo dobre. Jak dostanę ją do ręki opiszę wrażenia, ale jestem dobrej myśli po rozmowie telefonicznej z wykonawcą.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Cześć To czekamy razem, moja 215 x 70. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Hihi..moja też 215cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Nie znam producenta - sądzę, że tuba będzie ok.Jeśli wejdą dwa kije będzie super.Jerk i uniwersał - lepiej być nie może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Jerk i uniwersał moje założenia były identyczne hehehJak tam Andrzeju wypadł Steez w konfrontacji z 201DC? Jakie spostrzeżenia po pierwszej wyprawie? Moja EG Pantera musi poczekać jeszcze 1,5 tygodnia na debiut ze Steezem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Komplet Steez nie był jeszcze nad wodą...Problemy transportowe. Pokrowiec niczym z rąk japoneczek uszyła Mama, dla mniej bardziej cenny jak z MB. Na tubę czekam.Boję się go pakować do tej z MB Mefisto, sterczała by końcówka. Jak masz tel do producenta daj znać sprawdzę jakie są szanse czasowe. Na e-mail nie odpowiada...Przyszły tydzień inauguracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 namiary na Krzysztofa od tuby: 501 674 659Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi