Skocz do zawartości

saltwater - jaka to wedka?

pitt

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.dickssportinggoods.com/product/index.jsp?productId=12089024 ?

ta jest podobna.

W czasie filmu mowi, ze jest 7'6 a pozniej w czasie prezentacji, ze to s-curve offshore 7'2, ale nie znalazlem rzadnej s curve wygladajacej podobnie a ta z linku wyglada podobnie.

w czasie filmu mowi, ze to ta sama (tylko krotsza wersja) co ja na targach pokazuje - moze to cie naprowadzi..

ps czego czlowiek nie zrobi by sie nie uczyc mam egzamin dzisiaj a od 7 rano siedze na necie...

Ps2 powinienes kilku anglikow/irlandczykow posluchac to bys powiedzial, ze ten koles powinien byc wzorcowym akcentem ;) Mieszkam w irlandii niemal 9 lat i zdaza mi sie, ze 1/2 konwersacji zupelnie nie rozumiem (nawet z grubsza nie wiem "co poeta mial na mysli") a chodze tutaj do college'u bez wiekszych problemow wiec jezyk jako taki mam...

Edytowane przez gooral

Cześć.

Ok 3 min filmu słyszę(tak mi się wydaje)Mc Gill.Wyszłoby że chodzi o kije Wright&Mc Gill.Blair faktycznie gada potoczyście :) ale chyba tak będzie.

Edit:skupiłem się na filmie i w zasadzie napisałem to do czego sam doszedłeś.sorki

Edytowane przez drag

Na bank to jest Wright & McGill, model WMEBWOFL76S1, czyli BLAIR WIGGINS FLATS BLUE S-CURVE 7'6" :) .

A tutaj jest link: http://www.wright-mcgill.com/blair-wiggins-flats-blue-s-curve-offshore-rods .

nie do konca. On wyraznie mowi ze 7 2 a ta jest 7 6 i do tego rekojesc ma inna.

Autor filmiku zapytany w komentarzach  jaka to wędka odpowiada : 7'6" Blair Wiggins Flats Blue offshore spinning rod by Wright & McGill.

7'6" Wright & McGill Flats Blue offshore spinning rod with 30lb - 50lb FINS Extra Smooth braid.

I am using the 7'6" offshore spinning rod and Mike is using the 7' Big Game Jigging rod.

Blair Wiggins Flats Blue Big Game rods are $119 along with Wright & McGill 5000 series Sabalos reels are $99.

Edytowane przez makamba