pitt Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 ogladam juz ktorys raz z rzedu ten film i ktorys raz z rzedu zastanawiam sie jaka to wedka?blair momentami strasznie belkocze (kieruje sie w strone wright&mac gill) ale za diabla nie moge zrozumiec jaka firma sygnuje ten kij ...moze ktos wie i mi pomoze rozwiazac zagadke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) http://www.dickssportinggoods.com/product/index.jsp?productId=12089024 ?ta jest podobna.W czasie filmu mowi, ze jest 7'6 a pozniej w czasie prezentacji, ze to s-curve offshore 7'2, ale nie znalazlem rzadnej s curve wygladajacej podobnie a ta z linku wyglada podobnie. w czasie filmu mowi, ze to ta sama (tylko krotsza wersja) co ja na targach pokazuje - moze to cie naprowadzi.. ps czego czlowiek nie zrobi by sie nie uczyc mam egzamin dzisiaj a od 7 rano siedze na necie... Ps2 powinienes kilku anglikow/irlandczykow posluchac to bys powiedzial, ze ten koles powinien byc wzorcowym akcentem Mieszkam w irlandii niemal 9 lat i zdaza mi sie, ze 1/2 konwersacji zupelnie nie rozumiem (nawet z grubsza nie wiem "co poeta mial na mysli") a chodze tutaj do college'u bez wiekszych problemow wiec jezyk jako taki mam... Edytowane 17 Stycznia 2014 przez gooral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Cześć. Ok 3 min filmu słyszę(tak mi się wydaje)Mc Gill.Wyszłoby że chodzi o kije Wright&Mc Gill.Blair faktycznie gada potoczyście ale chyba tak będzie. Edit:skupiłem się na filmie i w zasadzie napisałem to do czego sam doszedłeś.sorki Edytowane 17 Stycznia 2014 przez drag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieszak Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Na bank to jest Wright & McGill, model WMEBWOFL76S1, czyli BLAIR WIGGINS FLATS BLUE S-CURVE 7'6" .A tutaj jest link: http://www.wright-mcgill.com/blair-wiggins-flats-blue-s-curve-offshore-rods . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Na bank to jest Wright & McGill, model WMEBWOFL76S1, czyli BLAIR WIGGINS FLATS BLUE S-CURVE 7'6" .A tutaj jest link: http://www.wright-mcgill.com/blair-wiggins-flats-blue-s-curve-offshore-rods .nie do konca. On wyraznie mowi ze 7 2 a ta jest 7 6 i do tego rekojesc ma inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A może to coś z Dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A słusznie.Na takie ryby najlepiej ze smokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Autor filmiku zapytany w komentarzach jaka to wędka odpowiada : 7'6" Blair Wiggins Flats Blue offshore spinning rod by Wright & McGill.7'6" Wright & McGill Flats Blue offshore spinning rod with 30lb - 50lb FINS Extra Smooth braid.I am using the 7'6" offshore spinning rod and Mike is using the 7' Big Game Jigging rod.Blair Wiggins Flats Blue Big Game rods are $119 along with Wright & McGill 5000 series Sabalos reels are $99. Edytowane 17 Stycznia 2014 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 dzieki to jest ta co gooral podal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi