Gość Drac Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Witajcie.Szukam opinii o tym kijku. Było już pytanie o niego w temacie 'dobra okoniówka' ale bez odpowiedzi.Interesuje mnie głównie jaką ma pracę.Po tym co poczytałem wnioskuję, że NIE JEST to wklejanka.Ale czy na pewno?Poprzednia wersja Konger World Ch Tango to typowa wklejanka,a wersja WRX zdaje się że nie.... Dziekuję za każdą podpowiedź Edytowane 17 Stycznia 2014 przez Drac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienio08 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 to jest wklejka ,używam jej do bocznego troka i mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ehh. Miałem nadzieję, że WRX nie jest, bo nigdzie się tym nie chwalili....Dzięki wielkie za odpowiedź!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi