popper Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 http://www.muskie.pl/index.php?option=com_content&task=c ategory§ionid=1&id=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek307 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Widzę że muskie wykupiło od Jacka jeg stronę, szkoda że Jacka nie widać w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 A może błąka się, pod inną ksywką???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek307 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Może, chociaż nie wydaje mi się ,mam nadzieję że ze zdrowiem u Niego jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Myślę że po dość obciachowej akcji plagiatowej z WCWI może tak być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 a co to za akcja? ( priv ) jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 a co to za akcja? ( priv ) jeśli możnaA po co Ci to? Jak zechcesz, spróbuj pogrzebać, w archiwach WCWI.Nie ma sensu, tutaj, tego roztrząsać. To była dość przykra, niesmaczna, sprawa. Podkreślam słowo była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victorinox Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Widzisz Panek, pewien wędkarz przerobił nie swoje zdjęcia, a później wkleił na forum chwaląc się jakie łowi piękne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 ups... no rzeczywiście, nie moja sprawa ciekawość głupia rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ciekawość to motor postępu w nauce są tylko niezręczne pytania.Głowa do góry, jutro będą dobre brania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 nie będą bo musze siedzieć w domu i sie uczyć na jutrzejszą poprawke z chemii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Szkoda lubiłem 'Pożegnanie z wędką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi