Skocz do zawartości

Wydzielony: o miejscu/ kraju produkcji blanków

bazyloss

Rekomendowane odpowiedzi

nie o to chodziło, raczej o poziom cen

Mialem kilka wedek Megabassa w rekach i nad woda. Jakos nie moj swiat. 

Z tej stajni zdecydowanie bardziej interesuja mnie kolowrotki  i przynety sztuczne.

A o cenach sie nie wypowiadam. Bo to dla mnie wtorna sprawa. Wpierw jest potrzeba, potem odpowiedz jaki sprzet...a potem pojawia sie cena :)

Pozdrawiam

Edytowane przez Guzu

jeden z Roduilderów oglądał ostatnio połamanego MB i twierdził, że wygląda jak to samo

ja niestety nie umiem tego rozpoznać :), chyba tylko M1 bym potrafił, może

aha i jeśli już, to na pewno nie w Japonii :) :)

Edytowane przez bazyloss

jeden z Roduilderów oglądał ostatnio połamanego MB i twierdził, że wygląda jak to samo

ja niestety nie umiem tego rozpoznać :), chyba tylko M1 bym potrafił, może

aha i jeśli już, to na pewno nie w Japonii :) :)

Hej,

No moze i wyglada tak samo, wiele rzeczy wyglada tak samo :) :) :) Grubosc scianki tez ma taka sama? :)  Orochi bylo wypuszczone na rynek baaardzo dawno temu.

Bujo

P.S. Wiem  od tej osoby, ze Resstaffine tez nie robilo blankow dla MB :) A kto robi teraz to ciezko powiedziec bo nie ukrywajmy nie jest to samo co MB sprzed paru lat, szkoda :(

Moj swiat juz sie zawalil. 

Ale ilu by przetrwalo, gdyby okazalo sie, ze z tej samej fabryki wychodza blanki pod Megabassy, Phenixy, CDeki, Batsony... HMy :o ?

Po drugiej stronie ulicy robia dla Jaxona i Robinsona.

A to wszystko w slynacym z chlodnego klimatu Shenyang, kilkaset kilometrow od granicy z Korea Pln.

Dopiero by bylo, co ? ;)

Milego weekendu zycze wszystkim Wedkarzom - Detektywom :)

Guzu

• Like 3

Hej,

No moze i wyglada tak samo, wiele rzeczy wyglada tak samo :) :) :) Grubosc scianki tez ma taka sama? :)  Orochi bylo wypuszczone na rynek baaardzo dawno temu.

Bujo

P.S. Wiem  od tej osoby, ze Resstaffine tez nie robilo blankow dla MB :) A kto robi teraz to ciezko powiedziec bo nie ukrywajmy nie jest to samo co MB sprzed paru lat, szkoda :(

W pewnej kwestii Michał  możesz się mylić :) .

Witam,

Ok, niech wam będzie, kiedyś blanki MB robił Restaffine, teraz robi Phenix, pierwszy bo ktoś komuś gdzieś powiedział, drugi bo blanki wyglądają podobnie. Everybody happy :)

Bujo

Michał tego nikt na pewno nie wie, to są sprawy owiane tajemnicą, bo nie jeden by nie kupił chińskiego megabassa :lol:  :lol: .Jak wyrobili sobie markę to mogą sobie pozwolić na spadek jakości, jak Mercedes czy inne znane marki.

Przyjdzie głupi i drogo bo markowo kupi :) .

Witam,

MB były i są od paru lat robione w Chinach. Cześć piszą, ze jest składana w Japoni. Jak dla mnie to stare serie Orochi z Mephisto czy DTi z Jabberwockiem i Diablo to najlepsze wedki jakie miałem w rękach. A miałem prawie wszystko, oprócz Phenixa :) :) :)

Mocne tezy. Mocne.

Mam do nich prawo i nikogo nie zamierzam do nich przekonywać :)

A ze mamy inne gusta co do wedek to jest oczywiste, ty sprzedawales stare cd-ki travel, jednego nawet kupiłem, dla mnie zaś to najlepsze wedki na pstragi, najważniejsze by sie cieszyć z wędkowania :)

Bujo

Bardzo ładnie i celnie powiedziane