bazyloss Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 no i Orochi możesz mieć za 1200zł na miejscu gotową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 no i Orochi możesz mieć za 1200zł na miejscu gotową Dziękuję za info.Wole Dzieła @yglo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 nie o to chodziło, raczej o poziom cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) nie o to chodziło, raczej o poziom cenMialem kilka wedek Megabassa w rekach i nad woda. Jakos nie moj swiat. Z tej stajni zdecydowanie bardziej interesuja mnie kolowrotki i przynety sztuczne. A o cenach sie nie wypowiadam. Bo to dla mnie wtorna sprawa. Wpierw jest potrzeba, potem odpowiedz jaki sprzet...a potem pojawia sie cena Pozdrawiam Edytowane 17 Stycznia 2014 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam, Czyli Phenix robil w Japoni blanki dla Megabassa zanim wogole firma rozpoczela swoja dzialalnosc??? Bujo P.S. Jedna osoba na tym forum wie kto robi dla MB ale nie powie, nie jestem to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) jeden z Roduilderów oglądał ostatnio połamanego MB i twierdził, że wygląda jak to samo ja niestety nie umiem tego rozpoznać , chyba tylko M1 bym potrafił, może aha i jeśli już, to na pewno nie w Japonii :) Edytowane 17 Stycznia 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 jeden z Roduilderów oglądał ostatnio połamanego MB i twierdził, że wygląda jak to samo ja niestety nie umiem tego rozpoznać , chyba tylko M1 bym potrafił, może aha i jeśli już, to na pewno nie w Japonii :) Hej, No moze i wyglada tak samo, wiele rzeczy wyglada tak samo :) Grubosc scianki tez ma taka sama? Orochi bylo wypuszczone na rynek baaardzo dawno temu. Bujo P.S. Wiem od tej osoby, ze Resstaffine tez nie robilo blankow dla MB A kto robi teraz to ciezko powiedziec bo nie ukrywajmy nie jest to samo co MB sprzed paru lat, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Jakiś czas temu widziałem zdjęcie dziecka Megabasa, i śmierdziało TX-em z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 gdybym umiał to rozpoznać i gdybym wiedział, to bym nie pytał, liczyłem na to, że po prostu ktoś ma lepsze info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 gdybym umiał to rozpoznać i gdybym wiedział, to bym nie pytał, liczyłem na to, że po prostu ktoś ma lepsze info Hej, To dostales lepsze info :) Nie zasmiecajmy juz watku o pracowni Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 no i Orochi możesz mieć za 1200zł na miejscu gotową Blank tysiak to ciezko bedzie sie wyrobic ze wszystkim innym za dwie stowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Moj swiat juz sie zawalil. Ale ilu by przetrwalo, gdyby okazalo sie, ze z tej samej fabryki wychodza blanki pod Megabassy, Phenixy, CDeki, Batsony... HMy ?Po drugiej stronie ulicy robia dla Jaxona i Robinsona.A to wszystko w slynacym z chlodnego klimatu Shenyang, kilkaset kilometrow od granicy z Korea Pln. Dopiero by bylo, co ? Milego weekendu zycze wszystkim Wedkarzom - Detektywom Guzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Hej, No moze i wyglada tak samo, wiele rzeczy wyglada tak samo :) Grubosc scianki tez ma taka sama? Orochi bylo wypuszczone na rynek baaardzo dawno temu. Bujo P.S. Wiem od tej osoby, ze Resstaffine tez nie robilo blankow dla MB A kto robi teraz to ciezko powiedziec bo nie ukrywajmy nie jest to samo co MB sprzed paru lat, szkoda W pewnej kwestii Michał możesz się mylić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 P.S. Wiem od tej osoby, ze Resstaffine tez nie robilo blankow dla MB A oni podobno twierdzą co innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 oki, ale tak swoją drogą, to tak naprawdę dobrze by świadczyło o OBU markach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A oni podobno twierdzą co innego... I pewnie dlatego obecny MB to nie dawny MB . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Józek Ty wiesz i ja wiem, że nasz Kolega wie, wie bo był i słyszał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam, Ok, niech wam będzie, kiedyś blanki MB robił Restaffine, teraz robi Phenix, pierwszy bo ktoś komuś gdzieś powiedział, drugi bo blanki wyglądają podobnie. Everybody happy Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam, Ok, niech wam będzie, kiedyś blanki MB robił Restaffine, teraz robi Phenix, pierwszy bo ktoś komuś gdzieś powiedział, drugi bo blanki wyglądają podobnie. Everybody happy BujoMichał tego nikt na pewno nie wie, to są sprawy owiane tajemnicą, bo nie jeden by nie kupił chińskiego megabassa .Jak wyrobili sobie markę to mogą sobie pozwolić na spadek jakości, jak Mercedes czy inne znane marki.Przyjdzie głupi i drogo bo markowo kupi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Michał tego nikt na pewno nie wie, to są sprawy owiane tajemnicą, bo nie jeden by nie kupił chińskiego megabassa (...)Eee tam, skoro chińskie Phenixy kupują aż wióry lecą, to i Megabassy dałoby się jakoś opchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Eee tam, skoro chińskie Phenixy kupują aż wióry lecą, to i Megabassy dałoby się jakoś opchnąć. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam, MB były i są od paru lat robione w Chinach. Cześć piszą, ze jest składana w Japoni. Jak dla mnie to stare serie Orochi z Mephisto czy DTi z Jabberwockiem i Diablo to najlepsze wedki jakie miałem w rękach. A miałem prawie wszystko, oprócz Phenixa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam, MB były i są od paru lat robione w Chinach. Cześć piszą, ze jest składana w Japoni. Jak dla mnie to stare serie Orochi z Mephisto czy DTi z Jabberwockiem i Diablo to najlepsze wedki jakie miałem w rękach. A miałem prawie wszystko, oprócz Phenixa :) Mocne tezy. Mocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Mocne tezy. Mocne.Mam do nich prawo i nikogo nie zamierzam do nich przekonywać A ze mamy inne gusta co do wedek to jest oczywiste, ty sprzedawales stare cd-ki travel, jednego nawet kupiłem, dla mnie zaś to najlepsze wedki na pstragi, najważniejsze by sie cieszyć z wędkowania Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Mam do nich prawo i nikogo nie zamierzam do nich przekonywać A ze mamy inne gusta co do wedek to jest oczywiste, ty sprzedawales stare cd-ki travel, jednego nawet kupiłem, dla mnie zaś to najlepsze wedki na pstragi, najważniejsze by sie cieszyć z wędkowania BujoBardzo ładnie i celnie powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi