Skocz do zawartości

Wydzielony: o miejscu/ kraju produkcji blanków

bazyloss

Rekomendowane odpowiedzi

Józek Ty wiesz i ja wiem, że nasz Kolega wie, wie bo był i słyszał... :D

kolega wie, bo slyszal odemnie a ja slyszalem od tanizawy, ktory kiedys dla MB pracowal ... aha tzn. ja tez wiem :)

obecnie MB sa trzaskane w chinach i za chiny ludowe nie warte warte ceny, co dla fanow jest rzecza wtorna, ja nie jestem fanem i dlatego w zyciu bym MB nie kupil, a zwlaszcza tego nowego ... ehhh ... dla mnie ostatni, prawdziwy, MB mial slant bridge i rzucal 4 oz :)

• Like 1

kolega wie, bo slyszal odemnie a ja slyszalem od tanizawy, ktory kiedys dla MB pracowal ... aha tzn. ja tez wiem :)

obecnie MB sa trzekane w chinach i za chiny ludowe nie warte warte ceny, co dla fanow jest rzecza wtorna, ja nie jestem fanem i dlatego w zyciu bym MB nie kupil, a zwlaszcza tego nowego ... ehhh ... dla mnie ostatni, prawdziwy, MB mial slant bridge i rzucal 4 oz :)

Przecież metką nie lowisz...

A w Chinach robią super sprzęt . Wystarczy zapytać na forum :)

jakby to był jeden "h" , to bym się nie przejmował :) dostaniesz równie dobry blank z mityczną otoczką ;) :)

ja kupiłem, tylko ze względu na wygodny uchwyt :) no i założyłem, że blank przecież nie może być do "d", no może jeszcze dlatego, że brzydki nie był (dla mnie)

nie przesadzajmy przy tym poziomie technologicznym i jej wędrówkach, na pewno nie jest to jakaś straszna różnica, że ten to super, a tamten tylko do kosza, maty i tak wszyscy biorą z jednego miejsca

Edytowane przez bazyloss

Mam nerw temu że na kijki wydałem pond 4złotówki niecałe 9 miechów temu i jakimś cudem zachciało mi się MB chyba będę musiał odmówić koledze sprzedaży bo nie ma dla mnie sensu w takim przypadku ich sprzedaż  dla napisu i dizajnu nie wydam znów prawie 4 zł  szkoda że dopiero teraz się dowiedziałem  bo już jeden MB do mnie lecie ,przynajmniej będę mieć porównanie i wypełnię lukę między 2 modelami K2. :)

Mam nerw temu że na kijki wydałem pond 4złotówki niecałe 9 miechów temu i jakimś cudem zachciało mi się MB chyba będę musiał odmówić koledze sprzedaży bo nie ma dla mnie sensu w takim przypadku ich sprzedaż dla napisu i dizajnu nie wydam znów prawie 4 zł szkoda że dopiero teraz się dowiedziałem bo już jeden MB do mnie lecie ,przynajmniej będę mieć porównanie i wypełnię lukę między 2 modelami K2. :)

Podejdz do tego, ze szukasz doskonałości... a tej się łatwo nie znajdzie :)

Przerobiłem sporo kijów od turnamentów po elitki extrymy kończą. Na elixir umbx i teraz k2. Miałem od pewnego czasu starsze MB i Evere,i myślałam że ta nowa seria MB to coś innego niż K2 a okazuje się że to ta sama blondynka tylko w innych stringach.

Edytowane przez endriu24