pitt Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Józek Ty wiesz i ja wiem, że nasz Kolega wie, wie bo był i słyszał... kolega wie, bo slyszal odemnie a ja slyszalem od tanizawy, ktory kiedys dla MB pracowal ... aha tzn. ja tez wiem obecnie MB sa trzaskane w chinach i za chiny ludowe nie warte warte ceny, co dla fanow jest rzecza wtorna, ja nie jestem fanem i dlatego w zyciu bym MB nie kupil, a zwlaszcza tego nowego ... ehhh ... dla mnie ostatni, prawdziwy, MB mial slant bridge i rzucal 4 oz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 kolega wie, bo slyszal odemnie a ja slyszalem od tanizawy, ktory kiedys dla MB pracowal ... aha tzn. ja tez wiem obecnie MB sa trzekane w chinach i za chiny ludowe nie warte warte ceny, co dla fanow jest rzecza wtorna, ja nie jestem fanem i dlatego w zyciu bym MB nie kupil, a zwlaszcza tego nowego ... ehhh ... dla mnie ostatni, prawdziwy, MB mial slant bridge i rzucal 4 oz Przecież metką nie lowisz...A w Chinach robią super sprzęt . Wystarczy zapytać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 No to ładne jaja za 2 tygodnie przyjedzie kolega po moje K2 a ja je sprzedałem po to by kupić Megabasy jak to jest jeden h.... i co ja teraz kupie lub zrobię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 No to ładne jaja za 2 tygodnie przyjedzie kolega po moje K2 a ja je sprzedałem po to by kupić Megabasy jak to jest jeden h.... i co ja teraz kupie lub zrobię ? Jedz na ryby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 @danielzgadza sie, dlatego nie zwracam uwagi na metki ... poza tymi, na ktorych stoi PRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) co nam zostanie jeśli odrzucimy wszystkie wędki, blanki, przelotki, uchwyty itp, które zostały w wyprodukowane w Chinach - Tokozy ? Edytowane 17 Stycznia 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 co nam zostanie jeśli odrzucimy wszystkie wędki, blanki, przelotki, uchwyty itp, które zostały w wyprodukowane w Chinach - Tokozy ?E tam są jeszcze wieczne Germiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A ja słyszałem od gościa z branży (Daiwa-Megabass) ,że niektóre modele kijów Megabass powstają na blankach Daiwy i że wiele z nich buduje się w Szkocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 co nam zostanie jeśli odrzucimy wszystkie wędki, blanki, przelotki, uchwyty itp, które zostały w wyprodukowane w Chinach - Tokozy ? mysle, ze kazdy musi sobie sam na to pytanie odpowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 No to ładne jaja za 2 tygodnie przyjedzie kolega po moje K2 a ja je sprzedałem po to by kupić Megabasy jak to jest jeden h.... i co ja teraz kupie lub zrobię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) jakby to był jeden "h" , to bym się nie przejmował dostaniesz równie dobry blank z mityczną otoczką ja kupiłem, tylko ze względu na wygodny uchwyt no i założyłem, że blank przecież nie może być do "d", no może jeszcze dlatego, że brzydki nie był (dla mnie) nie przesadzajmy przy tym poziomie technologicznym i jej wędrówkach, na pewno nie jest to jakaś straszna różnica, że ten to super, a tamten tylko do kosza, maty i tak wszyscy biorą z jednego miejsca Edytowane 17 Stycznia 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Na swoich TX-ach nie mam opisu, ale chyba strzelę na jednym i będę trendy A i jeszcze zerżnę wzór rękojeści,czy co tam stanowi o ponadczasowości wędzisk MB ? A ,to ta świadomość i przekonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 akurat wzory rękojeści (w znacznej części) to nie mój klimat, ale uchwyt jest dla mnie genialny (akurat dla mojej dłoni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jest czadowy,dostępny na rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 maty i tak wszyscy biorą z jednego miejsca nie jestem wcale taki pewien blachy stalowe tez mozna kupic w jednej walcowni, nieprawdaz? ja bym jednak wolal nimi jezdzic w formie bmw niz w dacii czy co tam stanowi o ponadczasowości wędzisk MB ? umlaut 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 W zaciszu polskiej piwnicy popijając Sake ,to jakbym tam był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 MB robi ładne kije, ale jak większość japońskich seryjnych sztuk są przyciężkawe.miałem swego czasu wpomninego Mephisto. kij bardzo ładny i tylko.... ładny.wole jednak customowego scV :-)pozdrówka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) no nie, większość otwarcie przyznaje, że robi na matach Toray uchwyt, to patent MB, nie dostępny na rynku, Daiwa go trochę podrobiła w niektórych Steez'ach, Zillionach i teraz Tatuli Edytowane 18 Stycznia 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 @kamilwiekszosc to przeciez nie wszyscy, a jest kilku uznanych producentow prepregow, nie tylko toray no chyba, ze sie przyznali, w co az trudno byloby uwierzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Mam nerw temu że na kijki wydałem pond 4złotówki niecałe 9 miechów temu i jakimś cudem zachciało mi się MB chyba będę musiał odmówić koledze sprzedaży bo nie ma dla mnie sensu w takim przypadku ich sprzedaż dla napisu i dizajnu nie wydam znów prawie 4 zł szkoda że dopiero teraz się dowiedziałem bo już jeden MB do mnie lecie ,przynajmniej będę mieć porównanie i wypełnię lukę między 2 modelami K2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Mam nerw temu że na kijki wydałem pond 4złotówki niecałe 9 miechów temu i jakimś cudem zachciało mi się MB chyba będę musiał odmówić koledze sprzedaży bo nie ma dla mnie sensu w takim przypadku ich sprzedaż dla napisu i dizajnu nie wydam znów prawie 4 zł szkoda że dopiero teraz się dowiedziałem bo już jeden MB do mnie lecie ,przynajmniej będę mieć porównanie i wypełnię lukę między 2 modelami K2. Podejdz do tego, ze szukasz doskonałości... a tej się łatwo nie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ooo.. To klasyka gatunku , doskonały przykład gdzie zbajerowana forma , wszelką treść przerasta . Dla szafiarek i nowobogackich , zdecydowanie .. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 ale to spodziewałeś się, że MB to coś zauważalnie lepszego od K2 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Przerobiłem sporo kijów od turnamentów po elitki extrymy kończą. Na elixir umbx i teraz k2. Miałem od pewnego czasu starsze MB i Evere,i myślałam że ta nowa seria MB to coś innego niż K2 a okazuje się że to ta sama blondynka tylko w innych stringach. Edytowane 18 Stycznia 2014 przez endriu24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 EG jest chyba jednak sporo z przodu, choć słyszałem rozczarowane głosy na temat Inspirare, tylko z drugiej strony czego się spodziewali, że będzie to super lepszy kij od super kija ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi