Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Podobno nawóz ciągną z samego Woodland. Woodland .. i długo , długo nic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Woodland .. i długo , długo nic Edytowane 21 Stycznia 2014 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 a serio wracając do tematu, to mnie np. zastanawiają szklaki JDM, np. NoriesNie gorsze masz Kamil za miedzą z firmy StefanBrothers (nie wiem czy poprawnie to napisałem) niemiecka firma robiąca niezłe szklaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 http://www.steffenbrothersflyrods.com/fiberglass.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 A o tym to i ja nie wiedzialem immienniku. Kumpel ma jakiegos Nories i nawet na sprzedaz. Stan podobno igla. Mam podpytac konkretniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 dzięki Arek i Apio, ale to muchówki, a ja miałem na myśli cast Kamil, dzięki, ale ja dopiero wgryzam się w temat szklanych castów, nie będę kupował bez uzyskania odpowiedniej wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jakiś czas temu machałem w sklepie całą kolekcją kijków Duckett i nie jestem pewien czy nie mieli czasem w asortymencie "szklanych" castów.http://duckettfishing.com/pages.php?pageid=12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Myślę, że Stefcio z bratem by co ukręcili na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Woodland .. i długo , długo nic Wow, Sławku, już nie Park Falls ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Tak , a jakże - Park Falls też .. i długo , długo nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak już Chińczycy wykupią wszystkie Francuskie Szato i zasieją Gobi kukurydzą (co by mieć surowiec na burbona) to wezmą się za Woodland,Park F. i inne takie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Witam, A ja tam dla odmiany lubie China bo robia tam Batsona i Composita. St Croix za czorta mi nie pasuja,palowate albo papierowate, Lamiglas niczym szczegolnym mnie nie powalil, jasne dobre wedki bez dwoch zdan, NFC za malo dostepny i zdecydowanie za drogi plus ryzyko nietrafionego zakupu i problemy z gwarancja nawet poprzez wysokie koszty wysylek, mowie o konstrukcjach S&S. To co ja mam sobie kupic, gdzie wydac ciezko zarobione pieniadze??? Bujo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) co do St.Croix to już nie byłbym taki pewien , a rodzinie Loomis'ów też był nie zaufał Edytowane 22 Stycznia 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 co do St.Croix to już nie byłbym taki pewien , a rodzinie Loomis'ów też był nie zaufał Dlatego na szczescie, dla Ciebie , sa na rynku kije JDM.A na szczescie dla mnie sa wlasnie te dwie firmy - czyli St Croix i NFC (stary G.Loomis). Poza jednym im700 z Lamigalsa caly moj arsenal to wlasnie wedki zbudowane na blankach tych dwoch firm Pozdrawiam Guzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) spokojnie kilka customów zostało i zostanie, min. SCV , a kilku specyfikacji i tak nie znajdę w gotowych kijach - nie odcinam się Edytowane 22 Stycznia 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Nastepny globalny warsztat nazywa sie Indie , Brazylia albo Pakistan ..Wszędzie prawie mozna cośtam , gdzieśtam wyprodukować podobnie , albo gorzej , a marketing bez trudu to opchnie rozlicznym frajerom , zawinięte w sreberka , każdą chińską paszę .. Bujo , w grafitowych rurkach jest podobnie jak w elektronice albo motoryzacji . Możesz sobie kupić Samsunga , Apple'a , Nokię , albo Sony , życie stracić na sporach który jest lepszy , ale licencja , projekt , architektura czy software i tak pochodzi z ARM .. Wybór nie nalezy do Ciebie , kupisz co Ci wskażą , albo to co musiałes polubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homesaver Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Tu zaległa fotka wyważenia Daiwa Steez Flanker z Steez SHL. Zrobiłem jeszcze zdjęcia z Steez MGC2 + Steez 103 HLA i Steez F-Spec + Steez SHL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 podziękował Dobry Człowieku faktycznie tragedii nie ma, zwłaszcza jak 7", a jak Ci się łowi tym Ex-Fastem ? miałeś na nim okonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homesaver Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jest jeszcze za świeży. A ja zmarzluchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 następne OT, co by zkończyć OT : doleciał Flanker i jakoś nieszczęśliwie pokrywa mi się z Megabassem Detroyer Phase3 F6-69X, tylko trochę głębiej się gnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi