Tomek88 Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ten cytat ze mnie świadczy o tym, że myślałem wtedy o zasięgu z ciężkiego multisia, ale koncepcja się zmieniła i do dalekich rzutów jest coś innego, a revo toro jest do ciężkiej pracy i zasięgu mi nie brakuje, nie muszę żyłować rzutów Dzięki fazie wodzika pletka się nie kleszczy na szpuli po zaczepach oraz holach i w szerokich konstrukcjach faktycznie jest to konieczne, a ciężka przynęta pociągnie wodzik bez trudu i zauważalnego ograniczenia zasięgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Przy batsonie do 1 1/2 oz, c4 jb 5601 rzucał sam. Dziwionym byłem jak slider 10 S leciał na ogromne odległości, zamiast mosieznych tuleji miał wystawione łożyska dzięki czemu wspomniany wabik ciskany bymł na 50 metrów przy plecionce 0.30 mm ! Sprzedałem przez jego gabaryty, źle leżał w dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Radbraw jako ciekawostkę dodam, że ja pozbyłem się 4601, bo mi jakoś nie leżał dobrze w ręce i strasznie męczył mi kciuk który zamiast na plećkę nałogowo kładłem na poliku multika w celu zatrzymania szpulki. Wszystko przez to, że był za wąski, a ja już do 5601 się przyzwyczaiłem. Oba ciskają jerkami od 20gram na drugi brzeg moich starorzeczy, więc zostawiłem sobie ten większy jako, że mi lepiej w łapie leżał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Minecjusz w takim razie mogliśmy się wymienić Szukałem c3 dość długo, miedzy czasie kupiłem banaxa i zaraz po jego kupnie trafił sie c3 uc (wiesz od kogo ) Dąbek zrobił mi nową jerkowkę zobaczę z którym multikiem lepiej bedzie wspólgrała, banax ponoć trochę większy od c3 ale ma słabszy hamulec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 DAIWA LEXA 300 duza szpulkamocny hamulec - jak w torostaly wodzik w trakcie rzutulow prof - wodzik daleeeeeeeeeeko od szpuli cena - smieszna http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR11.TRC1.A0.Xdaiwa+lexa+300&_nkw=daiwa+lexa+300&_sacat=0&_from=R40 Widzę, że jest Lexa 100, 300 i 400......a gdzie jest 200?? Chciałem kupić do jerków 15-60gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 z tego co się orientuje to nie ma .. kup se tarantule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Jakos to zrobiło na mnie większe wrażenie i jeśli zajadę ( ) SSC3 5601 to kupię sobię rozmiar 300....waga podobna (15gr wiecej), pancerność podobna, hamulec 22lb i lepiej leży w łapie....masakra jakie to mocarne. Przedwczoraj macałem i kusi mnie przesiadka z okrąglaka....ale to jak już do zestawu 40-120gr Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) O i wystarczyło się rozejrzeć A ja nie potrzebnie robiłem spam na forum .. Też szukam multika do cieższych zadań 30-120gr, taki żeby nie męczył mnie, był poręczny i cena adekwatna do jakości .Mam małą dłoń więc nie wiem czy okrąglaka zdzierżę ..Ma ktoś już ten wyżej wymieniony model Daiwy lub może przymierza się zamówić ? Wygląda dosyć mocarnie ..I pewnie da się nieźle nim pizgnąć.. Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez darkonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 @Pitt ma Lexę 300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 To mam nadzieję, że uzupełni dane w katalogu multików, bo jestem ciekaw średnicy szpulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 już to zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 zgadza sie, lexa zostala dodana do katalogu, jednak zapomnialem zmierzyc srednicy wewnetrznej szpulki, ktora szacuje (wprawnym okiem) oko na +/- 12mm a takze nie zwazylem szpulki, co w przypadku sprzetu tego kalibru, poza uzupelnieniem statystyki, nie ma wiekszego wplywu na prace silnika 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Mnie najbardziej chodziło o zewnętrezną średnicę...bo przy takim kalibrze to 5gr w jedną czy drugą stronę to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi