pacek222 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam, poszukuję schematu do Abu Revo Premier model dokładnie ten z filmu przeczesałem neta ale niestety niemogę nic wyłwić,licze że któryś z kolegów będzie mi w stanie pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 http://www.abugarcia.com/support/reel-schematics?field_schem_numb_value=prm sprawdź sobie numer ze stopki. Pewnie 19 00 albo 19 01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 http://jerkbait.pl/topic/2415-w-g%C5%82%C4%85b-revopremier/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A co sie stało z Premierkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Wszystko w najlepszym porządku ale dobrze byłoby mieć schemat do niego .Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Tak coś właśnie czułem, wiadomo nie ma to jak zapobiegawczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Kurcze człowiek zakręcony szukałem na stronie Abu tylko zamiast wpisać Revo PRM to pełną nazwe dawałem i tylko stałoszpólowce pokazywało,człowiek całe życie się uczy. Edytowane 17 Maja 2014 przez pacek222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To akurat wada ichniej wyszukiwarki - też się zdziwiłem, że po 'premier' nie znalazło multików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi