wobler129 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Jak tam panowie lód w Lubuskim - można chodzić/łowić czy trzeba uważać???? Myślę nad weekendem, jezioka 2m głębokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 W pełni rozumiem brak odpowiedzi... Nikt nie chce być współodpowiedzialny za śmierć Tak więc odpuszczam weekend podlodowy - czekam na wiosenny, jeziorowy spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Maciek, dzisiaj walentynki i kolegom inne lody po głowie chodzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Niewiem jakie w lubuskim pogoody teraz macie ale jeżeli wcześniej był bezpieczny i mocny (przejrzysty) to przy paru stopniach na plusie przez kilka dni się za dużo nie rozpuśći. Tak mi się wydaje:) U mnie na stawie jaki był taki i jest. W weekend chyba jeszcze ruszę na jezioro jak pogoda pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) dzisiaj cały dzień na lodzie na jeziorze śniardwy,lód w granicach 25cm-stabilny,bezpieczny,co do efektów to masa płotek,kilka płoci,masa drobnego okonka,kilka okoni w granicach 30cm-wszystkie rybki złowiłem na mormyszke,próbowałem też na poziomki-bez efektu.zdjeć brak. jak widac na mazurach zima wciąż nie odpuszcza. Edytowane 4 Marca 2014 przez macieqbw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike1 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Lód na Mazurach różny, zima późna i krótka. Niektórzy chcą nadrobić zaległości wędkarskie, ale trzeba uważać. http://www.radio5.com.pl/?id=26&ia=52915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) Ja dzisiaj zakonczylem sezon podlodowy. Wyniki bez rewelacji ryb sporo, ale sama drobnica na mormyszki, na blaszki nic. Lód przeważnie 20 cm ale miejscami jest słaby, pierzchnia przebija go w dwóch uderzeniach. Nie ma co ryzykować Edytowane 8 Marca 2014 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi