Minibam Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Miał ktoś styczność z czymś podobnym może?http://sklep.rusznikarnia-jp.pl/pl/produkty-termiczne/83-ogrzewajace-stopy-termiczne-wkladki-do-butow-na-baterie-aa.htmlNiestety jestem dużym zmarzluchem i szybko przemarzam.Więc szukam czegoś co będzie mi grzało przez kilka godzin łowienia. A te grzejące wkładki zdają się być ciekawym pomysłem.Może ktoś stosuje coś podobnego i opowie czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Tego nie widziałem ale plastry termiczne z Decathlona z działu narciarskiego zdają egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe17 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Polecam tego typu wkładki. Moje grzeją na tyle, że noga nie marznie, a w bucie panuje "temperatura pokojowa" Należy pamiętać, żeby włączyć je na początku łowienia. Wtedy będą utrzymywały temperaturę. Raz włączyłem wkładki dopiero gdy zmarzły mi nogi i trwało około 20 min zanim poczułem ciepełko. Na portalach aukcyjnych są podobne rozwiązania w niższych cenach. Ostatnio w jednym z lokalnych marketów widziałem takie wkładki w promocji za 35 zł. Widziałem też droższe za około 300 zł, które posiadają baterie wewnątrz wkładki, przez co nie mają żadnych przewodów i włączane są małym pilocikiem. Edytowane 18 Stycznia 2014 przez pepe17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi