Tomek_N Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Bardzo ciekawy watek, iz ja tez bylem napalony na Metanium MG i wlasnie widze ze wszystko sie wali. Ani wedka do kupienie baez czekania dluzszego a tu jeszcze numery z multim. Chyba tez bede musial szukac za jakas alternatywa. Bede mial latwiej od Ciebie Standerusie, poniewaz bede rzucal wabikami od 8g w gore. Moze ktos cos poradzi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Od 8g to już chyba nie ma kłopotu i większość low profile rzuca w miarę poprawnie. Dziękuję za tak duży odzew! Udało się widzę dojść do porozumienia i jak tylko uzbieram odpowiedni zapas środków płatniczych podziałam w celu CC51. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Peresada, oczywiście. Nie brałem Availa w swoich rozważaniach. Tomku, 8g to już taka magiczna granica, przy której większość multików pracuje bez najmniejszego problemu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Standerus cc51 to młynek cudo. Na pewno lepiej mi się nim rzucało niż chronarchem 51 mg, ciut gorzej niż cc51ss. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 tak od dluzszego czasu czytam sobie 'wszechbaitcastingowo-wszechwiedzace' posty i tak sie zastanawiam nad tym wszechobecnym (co po wodzie i jezusie chodzil) SS ... zeby mmnie tu skojarzen nie bylo(!) ... CC to jest S ... ale zeby SS ... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Shallow Special - Piciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 a ja zawsze myslalem, ze to 51S ... jak to sie czlowiek myli ... http://www.excite.co.jp/world/english/web/?wb_url=http%3A%2F %2Ffishing.shimano.co.jp%2Fcat%2Fdetail.asp%3Fk%3D1049&w b_lp=JAEN&wb_dis=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 A ja będę wredny i powiem, że w CC51 wodzik jest za blisko szpulki <_< <_< <_< A w MG nie No co trzeba jakieś wady znaleźc <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 E ... tam i w czym to przeszkadza??? W tym przypadku w niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 pablos nie żebym się czepial, ale przy użyciu linek to przynet w tym zakresie sztywność, a wlasciwie ich niesztywnosc jest tak dobrana ze umiejscowienie wabika ma wplyw poza planowy... widac to szczegolnie przy niewielkich wabikach. ja dzisiaj ze swojego cukiereczka rzucalem brombami.... sam sie zdziwilem ze bedzie to mozliwe. choc nie bylo to latwe na moim 12 funtowym kiju... o komforcie też ciężko mowic. nie mniej jednak w przyadku stosowne ilosci miejsca mozan sobie poradzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Czesc, napisalem dzisiaj do sprzedawcy JapanProFishing.com i powiedzial mi ze chwilowo nie maja Metanium MG , lecz za miesiac lub dwa juz powinny znowu byc PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 od siebie dodam że katuje moje metanium gumami po 50-60 i zaprawdę powiadam Wam - mój kij do gum nic nie waży pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 No chciałbym widzieć jak będzie to działać po roku orki kopytami 6, mg znaczy nie wędka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 a czemu miało by nie działać?możesz uzasadnić jakoś?moim zdaniem przyklejanie etykietki delikatny multikowi tylko dla tego że jest lekki to nieporozumienie. przecież mg to następca pancernego xt. pewien jestem że nic mu nie będzie.może mały zakład?pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Mogę się założyć o... no nie wiem, browara że w ciągu roku go sprzedasz <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 ja myślę że Kristofer to kręcki sprzedaje poprostu z powodu roszad w sprzęcie,a materiał taki jak MG nie skresla kręcka na zajechanie,a jak byłby z Tytanu super lekkiego co lekkie nieznaczy że słabe ja swoim np. scorpionem MG macham wabiami po 50gr od 3lat prawie i smiga jak nowy i slogany ze to zabawka mnie nie zniechęcają-co innego jak byłby to grafit.ale magnes to sztywny i twardy materiał gwaranrujący stabilnosć mechanizmów w czasie przeciązeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Mogę się założyć o... no nie wiem, browara że w ciągu roku go sprzedasz <_< Shimano i Daiwa nie nadążą wymyślać młynków dla Peresady PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 jeszcze mu jakies dwa-trzy modele shimano zostały, dzięki bogu daiwę łyknał.... może się przestawi? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 ... dzięki bogu daiwę łyknał.... może się przestawi? <_< dzieki bogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Miałem trochę zasuw ale w końcu jutro ci wyślę tubę. 12euro <_< bo mi mają promocję zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 a dzienki, dzienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 coz pomine milczeniem Wasze zlosiwosci pragne doniesc natomiast ze doczekalem sie plytkiej szpulki do mojego metanium. czekalem tylko 2 miechy powinna dojsc w przyszlym tygodniu. w komleecie z hamulcem magnetycznym ( dzieki @Pitt ) avail powinno byc niezle. dam znac jak pójda testy.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Hah no dobrze dear friend, to ja się zapisuję na 1 miejsce na ew odkupienie jak się dalej rozwijać-nie-stać-w-miejscu będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 przy okazji. nie wiem czy zauważyliście ale u reelsellera pojawiło się core 101 - @mifek coś dla Ciebie.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Standerus widzę, że już znasz profil psychologiczny Peresady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi