Skocz do zawartości

Jak nie metanium mg to co??

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo ciekawy watek, iz ja tez bylem napalony na Metanium MG i wlasnie widze ze wszystko sie wali. Ani wedka do kupienie baez czekania dluzszego a tu jeszcze numery z multim.

Chyba tez bede musial szukac za jakas alternatywa. Bede mial latwiej od Ciebie Standerusie, poniewaz bede rzucal wabikami od 8g w gore.

Moze ktos cos poradzi?

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Od 8g to już chyba nie ma kłopotu i większość low profile rzuca w miarę poprawnie.

Dziękuję za tak duży odzew! Udało się widzę dojść do porozumienia i jak tylko uzbieram odpowiedni zapas środków płatniczych podziałam w celu CC51.

pablos nie żebym się czepial, ale przy użyciu linek to przynet w tym zakresie sztywność, a wlasciwie ich niesztywnosc jest tak dobrana ze umiejscowienie wabika ma wplyw poza planowy... widac to szczegolnie przy niewielkich wabikach. ja dzisiaj ze swojego cukiereczka rzucalem brombami.... sam sie zdziwilem ze bedzie to mozliwe. choc nie bylo to latwe na moim 12 funtowym kiju... ;) o komforcie też ciężko mowic. nie mniej jednak w przyadku stosowne ilosci miejsca mozan sobie poradzic...

a czemu miało by nie działać?

możesz uzasadnić jakoś?

moim zdaniem przyklejanie etykietki delikatny multikowi tylko dla tego że jest lekki to nieporozumienie. przecież mg to następca pancernego xt. pewien jestem że nic mu nie będzie.

może mały zakład?

pozdrawiam!

ja myślę że Kristofer to kręcki sprzedaje poprostu z powodu roszad w sprzęcie,a materiał taki jak MG nie skresla kręcka na zajechanie,a jak byłby z Tytanu super lekkiego :unsure: co lekkie nieznaczy że słabe :D ja swoim np. scorpionem MG macham wabiami po 50gr od 3lat prawie i smiga jak nowy :D i slogany ze to zabawka mnie nie zniechęcają-co innego jak byłby to grafit.ale magnes to sztywny i twardy materiał gwaranrujący stabilnosć mechanizmów w czasie przeciązeń :D

coz pomine milczeniem Wasze zlosiwosci :lol:

pragne doniesc natomiast ze doczekalem sie plytkiej szpulki do mojego metanium. czekalem tylko 2 miechy :lol:

powinna dojsc w przyszlym tygodniu. w komleecie z hamulcem magnetycznym ( dzieki @Pitt ) avail powinno byc niezle.

dam znac jak pójda testy.

pozdrawiam!