Kuba Standera Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Żeby tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Widzę, że się dobrze zintegrowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Swego czasu powaznie rozpatrywalem zakup owej maszynki czyli core 101, ale teraz mi juz chyba minelo. Poki co jestem na prawde zadowolony z posiadanych zabwek i w chwili obecnej skupie sie poki co na rozwijaniu tych ktore mam. Strasznie chodzi mi po glowie splycona szpula do cc201 wraz z magnetykiem. Cos czuje ze to bedzie moj strzal w dyche. Ale poki co trzeba jeszcze chwile poczekac. Z drugiej strony pewnie jak juz dojrzeje to szpulek nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 poki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 poki co znasz mnie... oj znasz mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 pragne doniesc ze metnium ze szpulka yumeya i hamulcem magnetycznym avail, zmienia sie w mlynek do lekkiego castingu.lekkie wabiki lataja daleko i bez brod. wiec jezeli kros posiada mg a nie ma mlynka od lekkiego lowienia to polecam zainwestowac w take combo.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 No ... nie mówiłem - super sprawa. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi