Guzu Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam Dawno zadnego watku nie otwieralem...To otworze brzanowy Dzis podczas pstragowych podchodow w nieustajacym deszczu zamiast pstraga w 6 cm woblerka o migotliwej pracy przyladowala solidnie nabita brzana. Miejsce z rownym uciagiem, dosc szeroko, dno czesciowo zwirowe czesciowo skaly.Wobler szedl wachlarzem ponizej mojego stanowiska....i strzal!Juz pierwszy ruch po braniu jasno wskazywal ze to "lokomotywka". Jedna szybka fotka w deszczu i wrocila do stada... Pozdrawiam Guzu 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Noooo Daniel! Kolorki pierwsza klasa Ryba pikna że hej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 No i GRATY , w uk jak nie brały tak nie biero 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Daniel,gratulacje... Piękna złota "Barbara"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Daniel-gratulacje,czekam/y na kolejne punkty "obowiązkowe" iberyjskiego serialu w Twoim wykonaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zamiast pstrąga taka Dama!Graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ładna rybka ,gratulacje. Jaki to gatunek brzany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 18 Stycznia 2014 przez tofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ładna rybka ,gratulacje. Jaki to gatunek brzany ? Dziekuje Janusz Wg opracowan dostepnych w sieci to (hiszpanskich) ...nie ma takiej brzany jak te, co tu lowie.Jest ta nasza, jest comizo (czyli ta najwieksza) i jest kilka gatunkow, ktore nie dorastaja do rozmiarow. Przynajmniej w sieci nie dorastaja.Te sie koncza na 62 cm. Jakby nozem ucial. Zlapalem ich juz dobrze ponad setke tu i jedna miala 67 cm. Reszta sie konczyla na 62. Jedna w jedna...Ta dzisiejsza tez 62 Takie jak ta dzisiejsza zdarza mi sie lowic na przemian z tymi naszymi. Takze zyja razem. Moze to jakas odmiana, a nie oddzielny gatunek.PozdrawiamGuzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Gratuluje krolowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Piękna nabita ryba, może to krzyżówka tej naszej z comizo czy z jakąś inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dzięki za informacje.Podobne łowiłem we Francji i za cholerę z polskich żródeł nie mogłem dojść co to za ryba.Chodzą na kiju jak te nasze i szacun im za to .Pozdrowionka Guzu.Oj chciałbym być dzisiaj w Chiszpani . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Graty Zazdraszczam lekko, trzeba czekać na cieplejsze dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Na Twoim zestawie pstrągowym to musiała być niezła jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie no Daniel przestan chlopie nasze ryby Hiszpanskie lapac bo dla Mnie nic nie zostanie Piekna ryba i graty za rozpoczecie watku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pogoda faktycznie nie była ciekawa ale Ciebie to nie zniechęca , a wręcz wydaje mi się że bardziej nakręca :-) Gratuluję Daniel! Piękna brzana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Piękna brzana, która jest całkowicie inna od krajowych. Jakby rozwałkował sazana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 a my musimy czekać do lipca pozazdrościć łowionych fajnych rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dziekuje za gratulacje. W moim wykonaniu to juz koniec wystepow w miesiacu styczniu.Takze @Claudio mozesz spac spokojnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Piękna rybka! Gratulacje ogromne!O inne gatunki nawet nie śmiem pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dziekuje Janusz Wg opracowan dostepnych w sieci to (hiszpanskich) ...nie ma takiej brzany jak te, co tu lowie.Jest ta nasza, jest comizo (czyli ta najwieksza) i jest kilka gatunkow, ktore nie dorastaja do rozmiarow. Przynajmniej w sieci nie dorastaja.Te sie koncza na 62 cm. Jakby nozem ucial. Zlapalem ich juz dobrze ponad setke tu i jedna miala 67 cm. Reszta sie konczyla na 62. Jedna w jedna...Ta dzisiejsza tez 62 Takie jak ta dzisiejsza zdarza mi sie lowic na przemian z tymi naszymi. Takze zyja razem. Moze to jakas odmiana, a nie oddzielny gatunek.PozdrawiamGuzuHmmmmmmm a niby wszystko już człowiek poznał,by najmniej na terenie Europy ,i innych co bardziej "zdeptanych" rejonów świata.Może czas byś Danielu opisał rybsko.....macie "comizo",macie "naszą" brzanę ,macie brzanę iberyjską........może czas na brzanę "guzu" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 jaka brzana.... aj tam widzę pięknego i zdrowego SAZANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 jaka brzana.... aj tam widzę pięknego i zdrowego SAZANA Sazan to masz od bierzmowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk48 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Również gratuluję koledze pięknej rybki! Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Super gratulacje piękna ryba ,A ja niestety chyba pozostanę na marzeniach o brzanie nigdy nie widziałem a o złapaniu to nawet mi się nie śniło .Jeszcze mi brzana i miętus został do złapania a czas ucieka ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi