ziom7 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Lipcowa Lady B 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 ..ładna - bravo!..ale żeś się zawinietował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 @ziom7 rewelacja!!!! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) super rybka gratki u mnie póki co ripper RH najechał w nocy jedną brzaniurę na sprzęcie sumowym. Trochę pochodziła i przy którejś próbie podebrania za ogon w końcu udało jej się uwolnić Edytowane 15 Lipca 2014 przez andego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 dzięki dziękinie miałem czasu napisaćryba złowiona na instinctapiekne branie, miałem plecionkę i bardzo dobrze, bo nie siłowałem się z nią 20 minut, co pozwoliło jej po szybkiej fotce, odpłynąć, niemal bez reanimacji.Łowiłem większe, przegrywałem z jeszcze większymi, szacun dla ryby...dzięki Maciek za podebranie, bez podbieraka była by bardziej zmęczona..Patryk, nie jestem artystą, talentu za bardzo nie mam do takich tematów, ale winietą chciałem ukryć słabą ostrość pyska ryby na zdjęciu. Nadchodząca ciemność, cień, pośpiech, kit... wiesz o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 ..fotka ma klimat, a ryba sama się na niej broni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Zdecydowanie Rybka sie broni sama!Gratulacje Ziom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Graty Ziom,A o to moja, również na instincta Pozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 @ziom, @vince Instinct 3 czy 5 się sprawdza na waszych metach?? pozdrawiam, malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Ja łowię na 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Marcin zapomniałeś o czwórkach, ja jestem wierny 4 muszę do chłopaków podjechac po 5, jeszcze nimi nie łowiłem, ale wydają się też dobre teraz na duże klenie i sandacze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Ano racja, racja zapomniałem - pominąłem Muszę się skupić i zasadzić na jakąś wiślaną księżniczkę z instinctem, a wiem gdzie koczują Pozdrawiam,malcz Edytowane 15 Lipca 2014 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Piękne wąsatki! Gratulacje Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Ja ze swojej strony polecam na barweny Horneta 3,5 cm w wersji tonącej. Dobrze lata, trzyma się nurtu, brak dolnej czepliwej kotwiczki i do tego jest łowny. Trzeba tylko wymienić kotwiczkę na mocniejszą gdyż podczas ostatniego kontaktu z barbarą nie wytrzymała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Bardzo dobre są jeszcze invadery dorado w rozmiarze 5cm. Oczywiście kotwice jak i kółka do wymiany.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Wiślana torpeda Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Ale upasiony klocek, można wiedzieć co łyknęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzix Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Piękna rybka gratulacje na co sie skusiła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Super barbara. hol musiał być bardzo emocjonujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Barbi fajna, ale wędkę to mógłbyś sobie wyprostować bo taka krzywa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) Nieźle była glodna bo w Wiggle Warta. Zdrowo przydzwoniła. Kij prosty, tylko GoPro zakrzywia na szerokim kącie Wyjechała szybko bo sprzęt z zapasem mocy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 21 Lipca 2014 przez Elton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Wiem, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Piękne brzanki łowicie Panowie. Gratuluję wszystkim łowcom !!! Ja ten rok to chyba uznam "Rokiem Brzany". Tak jak nigdy nie udawało mi się tej ryby złowić w jakimś przyzwoitym rozmiarze (a raczej raz mi się udało złowić w ogóle brzanę), tak w tym roku złowiłem już drugą sztukę I to niemałą (tak mnie się wydaje, hihi) Odrzańska Brzanka zassała Instincta 4, prowadzonego bardzo daleko w rynnie za główką.Było późne popołudnie, łowiłem sprzętem pod bolenia: kijek Jaxon XT-PRO New Generation 2,7m do 22g, kręcioł Shimano GT-RB 4000 (od Maćka @woblera129), żyła 0,22, wobek imitacja uklejki (kotwiczki oryginalne, wytrzymały hol bez szwanku).Hol trwał kilkanaście minut, ryba pruła pod prąd z całej siły, nawet na chwilę nie mogłem jej oderwać od dna. Domyślałem się co siedzi na kotwicy. To mogła być tylko brzana Po jakimś czasie od zacięcia jak nie mogłem jej podnieść, zamarzyłem aby ją tylko zobaczyć. W końcu się udało, wypłynęła pod nogami i aż mi się te nogi ugięły Pomyślałem, ale kloc !!!Do podbieraka wjechała dopiero za 4 razem.Dochodziła do siebie dość długo, ale fajnie pomachała ogonem na Do Widzenia Rekord życiowy podniosłem sobie baaaardzo wysoko. Mam nadzieję, że dane mi będzie go jeszcze kiedyś poprawić bo rybka rośnie dalej w Odrze. A tak rybka pięknie zapozowała do zdjęć: 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Wiślana torpeda ImageUploadedByTapatalk1405929812.609474.jpgImageUploadedByTapatalk1405929988.169074.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalksuper klimat i jak widać na foto nawet po holu wędka wygięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Gratuluję Panowie wąsatek! Sławek, piękna ryba! Ile mierzyła? Bo widzę, że zdrowo odpasiona! Ja z brzankami miałem do czynienia podczas połowów w samym Wrocku, teraz jakoś już mniej...Ale w sumie się nie dziwię, bo Bromb to one raczej nie zasysają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi