czkawa Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam Dzisiaj zameldowały się dwie.Fotki słabe, gdyż byłem sam i robione telefonem.Pozdrawiam Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez czkawa 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 jeżeli mówisz o tej w samym centrum czernichowa pod szkołą ? to nie ta tam łowiłem ostatnio klenie i wypiął mi się fajny boleń, pierwsza z tych rafa jest trochę w górę rzeki (teraz pewnie nie poznałbyś tego odcinka kilka lat temu pod pretekstem regulacji brzegów, zniszczyli najlepszy odcinek rzeki w okolicy)Za moich czasów było tam sporo ryby, klenie łowiłem nawet w grudniu, styczniu, ale Wisła była dużo bardziej brudna i nikt nie chciał jeść rybki o zapachu fenolu. Z chęcią bym tam jeszcze połowił, ale pewnie to już nie to samo co kiedyś. Boleni na tym odcinku w ogóle nie było, zaczynały się dopiero poniżej Przewozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hycu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Wczoraj udało się wreszcie zrealizować długo planowaną wyprawę nad San w poszukiwaniu brzany. Długotrwałe przeczesywanie woblerem kolejnych potencjalnych "rynienek" przyniosło w końcu potężne branie i wspaniały długi odjazd. Rybka jak na brzanę przystało postanowiła przetestować moje nerwy i wytrzymałość zestawu, jednak udało się ją szczęśliwie umieścić w podbieraku. a potem była już tylko wielka radość z nowego PB. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 ładna rybka, graty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Gratulacje @hycu. Ładna dama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Dzisiejsza Conchita W. Była jeszcze jedna, odjechała ładnie na hamulcu i po paru sekundach się spięła. Miejscówkę trza maskować takie realia. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzix Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Piękne rybki panowie gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Wczoraj udało się wreszcie zrealizować długo planowaną wyprawę nad San w poszukiwaniu brzany. Długotrwałe przeczesywanie woblerem kolejnych potencjalnych "rynienek" przyniosło w końcu potężne branie i wspaniały długi odjazd. Rybka jak na brzanę przystało postanowiła przetestować moje nerwy i wytrzymałość zestawu, jednak udało się ją szczęśliwie umieścić w podbieraku. a potem była już tylko wielka radość z nowego PB. Gratuluję.Piękne kamyki za plecami.Zdjęcia naturalne bez retuszu "szczypiącego" w oczy,to duży plus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Cześć W niedzielę Odra dała mi taką. Oczywiście zwróciłem jej wolność. PozdrawiamSławek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 A gdzie to było ! Także bym ją wypuścił Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 I poranne wstawanie się dziś opłaciło... oj bardzo nawet. Śliczna warciana Barbara, silna - w zasadzie to wręcz okrągła. Miarka pokazała 70,5 cm. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Fajnie ze w dolnej Warcie mieszkaja jeszcze takie sliczne panienki Pozdrawiam i gratuluje polowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Graty Panowie, bo ja brzanę to widziłem tylko na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking-82 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Gratuluję pięknych brzanek, ja też w tym sezonie połowiłem trochę barbarek najlepsze przynęty to woblerki Kenarty, Jugolki i Janusza Widła. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Nastawal juz zmierzch, gdy COS mi zabralo woblera spod samych niemal nog.Odjazd jednoznacznie wskazal tozsamosc zabieracza uklejki. Dobrze, ze byla zarloczna i zjadla calego. Przednia kotwice polamala doszczetnie. Na tylniej smy sie wyholowali na pstragowym zestawie SC IV 14 lb, Daiwa 2500R, Stren 14 lb i przypon 20 lb nylon, przyneta woblerek 6 cm (migotliwa uklejka w naturalnych barwach) Pozdrawiam Guzu 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 A gdzie to było ! Także bym ją wypuścił Gratulacje. To było gdzieś w okolicy Rzeczycy. Taka gliniasta prostka z kamieniami. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking-82 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Moja kolejna Barbara, ale dziś pogoda nie zachęcała do łowienia brzanek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Piękna.W jakiej rzece łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jeśli wierzyć w opis fotki, to chyba w Sanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Gliniany blat na Sanie mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking-82 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Wszystkie brzany łowię w Sanie, na zdjęciu dno to nie glina tylko roślinność która już obumiera no i może trochę już wygląda jak glina Tak to wygląda w pełni lata, oczywiście ta roślinność jest bliżej brzegu i w niej nie łowię ma się rozumieć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dopisałbym jeszcze rzucanie 60cm brzaną z brzegu w 29minucie, zamiast z nią zejść w dół oraz zerwania ryby z woblerem która była zupełnie do wyholowania, tylko nie trzeba było jej drzeć "na wstecznym", zamiast normalnie holować w 32minucie . Niemniej każdy kto łowi kiedyś coś spi*&*olił, i nie jedna ryba(niestety) nie przeżyła więc kolega zawsze może wyciągnąć wnioski i następnym razem wrzucić filmik bez takich atrakcji.Ale wam tu wszystkim zawiść z dupy wychodzi!!!!!!!! Jakie to polskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi