Skocz do zawartości
  • 0

Sumowe Jarosławki - nowy artykuł

admin

Pytanie

Witam serdecznie,

Dzisiaj w ten zimowy dzień proponuję lekturę nowego artykułu Sumowe Jarosławki http://jerkbait.pl. Myślę, że kilka zdjęć z sierpniowych dni wprowadzi nas w dobry nastrój.

Mifek, z mojej strony jeszcze raz gratulacje! Piękne zdjęcia i ciekawa analiza łowiska.

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Nigyd nie chowalem sie z tym ze czasami moja niegodziwa osoba pojawia sie czasami z TYM burdelu. Trzeba przyznac, że nawet w tych ogolnie nie lubianych lowiskach - a mimo to cieszacych sie duzym zaiteresowaniem - sa burdele i burdele. Adrian nie twierdze ze jestem MAESTRO bo zlowilem suma. Twierdze natomiast, ze takie lowiska (byle tylko nie przedawkowywane) moga nauczyc myslenia, postepowania, podejscia do ryby i ogolnie wyrobienia sie. Na prawde polecam byś sie wybral na Jaroslawki i sprobowal cos zlowic. być moze z linkami do 15 cm i karpikami (jak bedziesz mial szczecie) do 25 cm nie bedziesz mial problemow, ale zapewniam Cię, że zlowienie tam przyzwoitej ryby wymaga jednak myslenia albo przynajmniej duzej dozy farta. Gdybyś kiedys byl w okolicy chetnie zabiore cie tam i oprowadze.

AVE BLACK FURY (stara gwardia)

• 0

sam lowilem na burdelach, niestety w okolicach Wawy nie ma dobrych lowisk szczupaków, a czasem mialem ochote wyzyc sie na rybach. Wiem z doswiadczenia ze nawet na burdelach trzeba sie nameczyc zeby wyjac cos wiekszego niz 70cm. Ryby tam sa ciagle nekane i pokłute. Szczupak zanim dorosnie do tych 80-90cm byl na kiju juz pare razy. Ostatnio lubie czasami polowic teczaki, mam miajsce gdzie nie biora jak glupie ale za to ladne sztuki.

• 0

owszem ale sam wiesz ze teraz tam kiepscizna, coz jesli promuje sie karpiarzy to ja wymiekam. Zreszta ponoc nie wolno tam zabijac ryb powyzej 5kg, sam widzialem nieraz jak kilowali duze sztuki. Efekt-lowi sie juz tylko pistolety, chyba ze zarzuca cos wiekszego. Raczej juz tam nie pojade.