MichalB Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witam, jakie jest wasze zdanie na temat nowego uchwytu Fuji ACS? EDIT:Czy ACS ma takie same wymiary jak ECS? Tzn. czy jeśli dobiore sobie pod blank ECS to ACS o tych samych wymiarach też będzie pasował? ACS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam,moim zdaniem ECS jest zdecydowanie wygodniejszy.Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 bardzo dobry uchwyt, chociaz nie wszytkim pasuje.chyba duzo zalezy od chwytu ktory stosujesz. ja trzmam kij w ten sposob ze pazur mam powiedzy palcem srdokowym a serdecznym.w takiej pozycji uchwyt jest bardzo wygodny i bardzo mi pasuje.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 wydaje mi się że ACS ma odrobine inny (wiekszy) wymiar od strony dolnika w porownaniu z ECS o tym samym rozmiarze - ale tu moze lepiej by było zapytac rodbuilderów aktualnie składających kije na ACS. W rozmiarze 16 ACS jest dosyc maleńki, jesli juz ma byc ACS to pomyslalbym o rozmiarze 17. Natomiast jesli chodzi o moje osobiste preferencje to ECS-17 rulezz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalB Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Bardzo chętnie - ja też wolałbym rozmiar 17, ale jest to uchwyt blank exposed i musi chyba być dokładnie dopasowany do blanku. Blank ma około 14mm w miejscu gdzie mam zamiar umieścić uchwyt. I jak tu dać 17? wydaje mi się że ACS ma odrobine inny (wiekszy) wymiar od strony dolnika w porownaniu z ECS o tym samym rozmiarze - ale tu moze lepiej by było zapytac rodbuilderów aktualnie składających kije na ACS. W rozmiarze 16 ACS jest dosyc maleńki, jesli juz ma byc ACS to pomyslalbym o rozmiarze 17. Natomiast jesli chodzi o moje osobiste preferencje to ECS-17 rulezz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 dla rodbuildera to zaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi