venom92 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam,mam pytanie czy ta wędka będzie dobra na szczupaki do wszystkich rodzajów przynęt i czy będzie dobrze spasowana z Spro red arc 4000 i plecionką Power pro 0,19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dwaj moi kumple mają te kijki, zakupili je po powrocie z Norweskich szczupaków. Tam przewodnicy uzywali tylko tych kijków. I jeden z nich ma dokładnie taki sprzęt jak Opisujesz czyli reda 4000 i PP 0.19. Używają je do jerkowania z tego co Zauważyłem to najczęściej Slider 10cm no i już nie jednego szczupaczka przy mnie wyciągnęli choć takie max 70cm. Kumple są bardzo zadowoleni z Okumy... Ja osobiście kijek miałem tylko w ręce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Mogę szczerze polecić. Mam 2.13 10/35gr i 2.18 5/25gr. Bardzo dobry seryjny produkowany kijek. Maja spory zapas mocy. Edytowane 18 Stycznia 2014 przez meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dwaj moi kumple mają te kijki, zakupili je po powrocie z Norweskich szczupaków. Tam przewodnicy uzywali tylko tych kijków. I jeden z nich ma dokładnie taki sprzęt jak Opisujesz czyli reda 4000 i PP 0.19. Używają je do jerkowania z tego co Zauważyłem to najczęściej Slider 10cm no i już nie jednego szczupaczka przy mnie wyciągnęli choć takie max 70cm. Kumple są bardzo zadowoleni z Okumy... Ja osobiście kijek miałem tylko w ręcea nie wiesz może czy przy innych przynęt też też się dobrze sprawują np.przy gumach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Z tego co wiem to do gum maja jakies inne wędziska typowo jiggowe. a Okumą zawsze rzucali jerkami. Choć moim zdaniem do jakiś dużych, ciężkich gum też się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Przy dłuższym łowieniu tym kijem z redem 10400 nadgarstek do wymiany:) Ogarnia w komforcie główkę 35g i gumę mutant 12,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wiadomo że do każdej przynęty przydała by się inna wędka ale ja zamierzam kupić tylko 1 i musi ona być w miare dobra do każdej przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Super świetny kij. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenti20 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mam taką okumę i jest to bardzo dobry kij.Mi bardziej pasuje pod koguty.Ale smiało możesz go używać do przynęt typu gumy.Ma ogromny zapas mocy.Ja w tym roku chce je jeszcze pomęczyć wahadłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Posiadam go w zestawie z red arc. Bardzo duży zapas mocy jak na 40g. Używam do lapania w rzece z pontonu. Polecam choć jest jeden minus " trochę małe przelotki w szczytowym elemencie. Reszta ok jak za taką cenę nie ma co narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tfurczy ekspiert Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Małe przelotki i licha pianka, szybko się robi śliska, na upale nagrzewa i ręka się poci, poza tym bardzo dobry i mocny (sum 23 wyjechał w kwadrans) kij, za te pieniądze jeden z najlepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsumierybak Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Odkopię temat. Czy ta wędka dobrze będzie sparowana z Penn Slammer 360? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Jeśli ktoś lubi slamery to w sam raz. Lub inaczej - jeśli ma być slamer to ten. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi