grzegorz197503 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 WitamPanowie mam do kupienia multik shimano scorpion 1501 a w związku z tym mam pytanie:czy nada się do slidera 7-10 alternatywa tego jest abu revo sx co bardziej polecacie?dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 nadać to się nada - ja bym jednak zainwestował w sx-a. ten scorpion nie jest już produkowany, na runku wtórnym $80-100 pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Tak multik ten został zastąpiony speedmansterem. Ja chyba jednak też bym wziął SX'a. A do sliderków 7-10 jak najbardziej będzie pasował. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 No tak...shimaniak jest uzywany ale japan a abu nowka ale juz nie japan niestety co zrobic? POMOCY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ile chcesz wydać? Rozumiem, że do slidera 7-10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 shimaniaka moge miec za 300 a abu nowka za 450pln obydwa mialem w reku shimano wydaje sie byc w dobrynm stanie - ale jak naprawde jest to sie moze dopiero okazac a wedke to millemium fatso 30-80 bym do tego nabyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Remku gemeralnie slider 7-10 wachadla gnom alga 1-3 no i moze gumy max 45g. korci mnie revo sx zawsze to nowka i pewnie gwarancja tez jakas jest a gdzie jest obecnie produkowane to abu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Obecnie made in KOREA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Generalnie trudny wybór ale ja bym skusił się na Revo SX. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 o.k wielkie dziekipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi