pitt Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 chcialem dzis zlozyc zamowienie w taimen.com i przy kasie stwierdzilem, ze ceny sa naliczone z VAT'em, niejako ze mieszkam poza EU liczylem na to, ze VAT bedzie, zgodnie z regulami, odliczony ... czy ktos z spoza EU juz w tym sklepie zamawial i jak wygladala kwestia VAT'u?wyslalem wprawdzie do nich maila ale poymslalem sobie, ze pytanie tutaj nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zwykle automat sklepowy nalicza, jak wyślesz maila - powinno się udać załatwić bez podatku. Jeśli nie to... Co mam pisać dalej System nie umozliwa takiej opcji :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Odliczają na 99%. Jak przełączysz kraj w górnym menu np. na DE to cena jest wyższa.Pytanie ile chcesz wydać bo Swiss dołoży 8% + opłata stała i być może lepiej wysłać do EU jednak (wiem, wiem, ja mieszkam bliżej granicy z DE i mi łatwiej tam odebrać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 odliczaja i faktycznie maciej miales racje przypadkiem mialem zaznaczony kraj EU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi