meth666 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dobry wieczór.Ostatnio lubię oglądać starsze filmy sensacyjne z lat 90. Polećcie jakies dobre filmy w stylu "Krytycznej Decyzji" z Kurtem Rusellem . Był kiedyś taki film w którym na pokladzie samolotu była bomba i nie wiedzieli jak ja rozbroić , szukali gościa który ją budował ale popełnił samobójstwo. Kojarzycie coś? Nie pamiętam aktorów itd.Coś a ja "Liberator 2" kiedy porywany jest pociag i akurat na jego pokładzie jest jakiś super mega ex soldier , też lubię , typowo na niedzielny wieczór, naparzanka żeby zresetować mózg. Wrzucajcie namiary na jakieś fajne filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iwsqFR5bh6Q http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LCzHxnbHcwI Edytowane 19 Stycznia 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Może nie lata 90, ale jakieś wczesne 2000 - Strzelec z Markiem Wahlbergiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 15 minut. Klasa sama w sobie , oczywiście wg.mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Shootera widziałem ,dobry film Mark Wahlberg to jeden z moich ulubionych aktorów.. Edytowane 19 Stycznia 2014 przez meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Michale, skoro tak, to (będzie lekki OT), jeśli jeszcze nie widziałeś, zapoluj na "Pain and gain" oraz "2 guns". Z niewiadomych powodów, ten pierwszy jeszcze nie trafił do nas na BD. Ubaw po pachy. Drugi, świeższy film: Marek i Denzel W. - dograny duet. Zajawki, dla zainteresowanych: MOC!!! :lol: Kapitalnych filmów nie brakuje, czasu na ich rekomendację też nie. Gorzej z czasem na projekcję Edytowane 20 Stycznia 2014 przez Dienekes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Shootera widziałem ,dobry film Mark Wahlberg to jeden z moich ulubionych aktorów.. I najlepszy tekst filmu"Chyba mnie nie rozumiesz... Oni zabili mojego psa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Radziu... Denzel juz sie starzeje niestety, i to w 2 guns widac.. Jest naprawde kapitalnym aktorem . Sam film dla mnie to czysta jatka Na odmozdzenie w sam raz. Pain and Gain jeszcze nie widzialem.. Za to Polowanie na Czerwony Pazdziernik wczoraj obejrzalem.. Klasa sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Mniej odmóżdżający, nie mniej zaje*isty film http://www.filmweb.pl/Slaby.Punkt Anthony jak zawsze dał radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Polecam film pt ,, KRAWA GOŚCINNOŚĆ ,, niezle pieprznięty ale warto obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Gdy ktoś lubi dobry pastisz i niezbyt dosłownie traktuje wylewające się na dywan hektolitry krwi, to:"Kill Bill" (obie części, bo to jeden film)"Od zmierzchu do świtu" - zdecydowanie jedynka"Maczeta" - też raczej jedynka. W klimacie filmów z początku wątku to "Zabójcza broń" i "Szklana pułapka". Wszystkie wymienione produkcje mają wspólną cechę - nie należy na nich za bardzo myśleć. Jeśli nie znasz, warto obejrzeć "Tożsamość Bourne'a", a także "Krucjatę Bourne'a" i "Ultimatum Bourne'a". Mają klimat zbliżony do tego z książek. Wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 " Pulp fiction "Prze film.Kiedyś poprosiłem w McDonaldzie o ćwierćfunciaka z serem Panienka na to że nie mają czegoś takiego, ja że na pewno mają tylko ona jest niezorientowana. Dopiero jakiś chłopak wybawił ja z opresji. Mieliśmy obaj niezły ubaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jobs film wam polecam , jestem ciekaw kiedy nakreca film o Billu Gatesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Wczoraj byłem na "Pod mocnym aniołem". Mocne. Trochę aż za. A już za 3 tygodnie nowe odcinki House of Cards. Przebieram nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 "Skazani na Showshank","Requiem dla snu","Amores peros","21 gram","American Beauty","Siedem","The Thing","Lot nad kukułczym gniazdem","Łowca jeleni","Pluton","Ojciec chrzestny","Zielona mila" i do wiosny parę wieczorów mamy fajnie spędzonych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jakoś mi się ostatnio wkręcił Sean Connery. Dziś "Twierdza"... W zapasie czeka Pierce Brosnan i "Góra Dantego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Oby nie Pierce w wersji 007, bo tu akurat coś twórcom nie wyszło Do spisu można jeszcze dorzucić Siedem, Szósty zmysł albo Fight club Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Najnowsze Igrzyska Śmierci ktoś widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Wcielenie zła http://www.youtube.com/watch?v=AIfp8CzAhoA Edytowane 21 Stycznia 2014 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) "Świeci z bostonu." A później dla rozluźnienia "Las Vegas Parano".Ewentualnie trochę kina Brytyjskiego "Lock stock and two smoking barrels" albo " Trainspotting" Edytowane 21 Stycznia 2014 przez misiek116p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ja nie widziałem, ale mogę Cię skierować na Hobbita, jeśli chcesz zrobić wyjście rodzinne Mi jakoś się średnio spodobał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 @ EMMS: Pewnie dlatego, że nie masz już 14 lat @ meth666: Cóż począć. Czas płynie i nie oszczędza nikogo. Denzel potwierdził jednak światową formę w filmie Lot. Owszem, ciut starszy od 2 guns, nie mniej, bardzo udany film. Ja z kolei odświeżyłem sobie Inside man (reż. Spike Lee) i Spirit - Duch Miasta (jeden z najlepszych jakościowo obrazów w mojej kolekcji). Polecam, a ten drugi koniecznie w ori 1080p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 To może wszystkie po kolei odcinki " Rodziny Soprano " ? Dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Radziu... Denzel w "Metrze Strachu" dobrze zagral. To samo co Travolta. Chociaz Johnny ostatnio pokazal klase w "Pozdrowienia z Paryza". Polecam ten film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Metro strachu spoko, choć dla mnie jeden ze słabszych filmów z tym aktorem - coś na poziomie drugiego filmu Scotta z pociągami w kadrze Scientolog zakończył się dla mnie gdzieś przy Pulp Fiction, ale pewnie kiedyś dam mu szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi