meth666 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Grawitacja , kicha dla mnie... Bullock i Clooney maja lata swojej swietnosci za soba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Grawitacja , kicha dla mnie... Bullock i Clooney maja lata swojej swietnosci za soba. Zdecydowanie ten film mnie rozczarował...Ale może dlatego, że oglądałem go na 32", a nie w kinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Polecam thriller "LABIRYNT",trzyma w napięciu od początku do końca...Godny jest również "KONESER". Jedne z lepszych filmów,które ostatnio oglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Labirynt świetny. Ostatnio katuje po raz enty "Trylogię Bourna". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ode mnie: "Oldboy- zemsta jest cierpliwa". Doskonałe kino z dobrą intrygą. Do końca nieprzewidywalny. Przynajmniej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Dorzucam Jacka Stronga - naprawdę dobry film! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 To to to to ta polska produkcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ruska nie no, polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro-sz Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Apropos Rosyjskich produkcji "Butelka na haczyku" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 "Polowanie na piranię". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) może polecicie jakiś dobry film z średniowiecznym/starożytnym klimatemtemat przewodni: inkwizycja, krucjata, Egipt, Rzym, Babilon,jakiś dobry SF lub Fantasyz tych mniej popularnych ... wszystkie popularniejsze tytuły przerobiłemPod popcorn z mniej oklepanych od siebie mogę polecić filmy Priest, Straż nocnaserial - VikingsEdit:Taki film jak Królestwo Niebieskie nie mógł mnie ominąć ,,niestety" już go widziałem ... Edytowane 26 Lutego 2014 przez Panek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Królestwo Niebieskie zobacz ,kawał dobrego kina! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Imię Róży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Polecam z serii krótkometrazowych. Przed chwilą oglądałem, tylko nie wiem czy to komedia czy dramat Uwaga dla ludzi o mocnych nerwach, grozi opluciem monitora. Edytowane 3 Marca 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Z kostiumowo-historycznych całkiem fajna była Cesarzowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Polecam Zlodziejke Ksiazek. Dobre ambitne kino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Jak chcesz pooglądać dobre kino w/w klimatach polecam "GRA O TRON" http://www.youtube.com/watch?v=GLsVF2BfdVI Edytowane 3 Marca 2014 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Polecam jeszcze "TROPICIEL" http://www.cda.pl/video/851976d/Tropiciel---Pathfinder-online-2007-Lektor-PL-HD może być "10.000 BC" http://www.cda.pl/video/833525b/10000-BC-online-2008-Lektor-PL-HD i mój ulubiony film ze wzgledu na bajeczne widoki oraz zajebista muzykę "OSTATNI MOCHIKANIN" Edytowane 3 Marca 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Homefront ze Stathamem , dobra jatka American Hustle , dobra obsada, fajnie się zapowiadał lecz skonczywszy doszedłem do wniosku że bardzo słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Z kina ambitnego można dorzucić Mechanika i Motyl i skafader Naprawdę warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Na długo zapamiętałem "Labirynt Fauna", polecam również "Adwokata" Ridleya Scotta z ostatniego roku, oraz jeśli ktoś nie ma możliwości, bądź chęci, by zabrać się za książkę (do czego namawiam) to niech przynajmniej obejrzy sobie "Atlas Chmur". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Atlas Chmur widziałem trzy razy, świetne kino . Ten film sie kocha albo nienawidzi Adwokat przedemną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Kurdę, nawet nie wiedziałem, że będzie Dzięki, kent łejt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Mam nadzieję, że nie zostaniemy zaskoczeni jakąś krzyżówką marchewki z ziemniakiem i najważniejszy element, czyli Godzilla, będzie odpowiednio dopracowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi