Maciej G. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Cześć. Ostatnio był na ustach forumwiczów kilka razy, a że pojawił się w moich rękach, postanowiłem się z Wami podzielić swoimi wrażeniami na temat tego kołowrotka. Allen Kraken ... bo o nim mowa ... w tym wypadku w rozmiarze 4 trafił do mnie bezpośrednio od producenta. W ubiegłorocznym wątku o zakupach w USA polecił mi go kolega "flaytier" co przełożyło się w konsekwencji na zakup. Nie jest to może Opti Runner, ale jak na kołowrotek który kosztuje w granicach 200 $ robi bardzo pozytywne wrażenie. Zwłaszcza w bezpośrednim kontakcie. Nie będę się rozwodził na tematy techniczne i porównania bo w w tej kategorii jest to mój pierwszy kręcioł do łowienia w słonej wodzie. Muszę jednak powiedzieć , że towarzyszy mi poczucie dobrze wydanych pieniędzy! Poniżej kilka zdjęć. Pozdrawiam. Maciej G. Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Maciej G. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Bardzo dziękuję za ten post, sam chyba go kupię, cięzko znaleźć coś z tak dobrymi opiniami w tej cenie.Na początek coś do #10,a później... może i #12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej G. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 cd .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej G. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Kuba nie ma sprawy ... będzie ...kolegium! Miał być Danielsson L5W 6 ale ostatecznie padło na amerykańca! Sam się nim "jarałem" od chwili kiedy go pierwszy raz zobaczyłem na stronie producenta! :-) Kołowrotek będzie tworzył zestaw z wędką Sage Xi2 990 4B/Testy już w przyszłym tygodniu! :-) Na końcu zdjęcie w zestawieniu z Hardy,m Swift 900 Mk. II. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzieki za foty. Mój powinien dojść w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Tutaj z nawiniętą linką - Echo Rage Compact(360 gr). Rozmiar kołowrotka 3 - dalej dużo miejsca. Edytowane 25 Stycznia 2014 przez mkuczara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ładnie to Maciek wygląda, przydało by się trochę więcej podkładu. Koniecznie wstaw foty jak zmontujesz z kijem, uzbrojony zestaw. Na mnie to działa jak laseczki z Playboy-a... Pozytywnych doznań nigdy za wiele... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 W lutym powineienm być już nad wodą - otwierają sie tu pierwsze rzeki do łowienia. Będzie więcej fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 To czekamy na zdjęcia tym bardziej, że masz przyjemność łowić w malowniczych plenerach. Jak ten nowy nabytek wygląda przy Evotec. Może jakaś refleksja. Kto i gdzie to produkuje, czy są inne dostępne kolory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Na stronie producenta jest informacja, że są składane w USA, siedzibę mają w Texasie. Wszystkie modele i kolory są tutaj: http://www.allenflyfishing.com/reels/Z tego co pokrótce przeczytałem, to firma powstała w 2008, otworzył ją chłopak (zapalony wędkarz) związany wcześniej z firmą zajmującą się produkcją tworzyw sztucznych. Piękny kręcioł btw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ładny kręciołek, a można go kupić w PL czy tylko ebay? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 W Europie można kupić tu http://allenflyfishing.co.uk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Podziekował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Macku- ciesze sie,ze kolowrotek Ci sie podoba. Moj przejdzie prawdziwy chrzest bojowy w Mongolii, a przynajmniej taka mam nadzieje :-) Na mniejszych rybach w Chinach w slonej spisywal sie bardzo dobrze. Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) Vision GT #11, Allen Kraken #9-11 i Allen Alpha III #7-8 Edytowane 20 Maja 2014 przez Revizor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 GT to chyba mega large arbour. Mam Krakena i on się już duży wydaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 WitamPanowie jak opinie po tych kilku miesiącach użytkowania? Jakieś uwagi, nie daj boże mankamenty jakie wyszły w praniu? pozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Mój działa bez zarzutu. Oprócz tego że go niemiłosiernie podrapałem wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej G. Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Ja miałem tylko dwa razy nad wodą więc ciężko to podsumować.Generalnie nie mam uwag! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi