Patryk1125 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 No stary te leviathany to prima sort Ci wyszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 I woblerki dosały stery 8cm 25gr prca mocna, nurkujące na głębokość około 4m: A tu okonki także 8cm i 20gr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Kolejne to ukleje dla kolegi z forum 9cm około 10gr, woblerki tonące praca drobna o dość dużej amplitudzie drgań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Najbardziej mi się podobają te w kolorze DODY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja ròż też lubię ....... na woblerach ;-)Na takie oczojeby najbardziej lubię łowić , nie wiem czemu może tylko mi się tak wydaje, że lepiej ryby na nie biorą :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja ròż też lubię ....... na woblerach ;-)Na takie oczojeby najbardziej lubię łowić , nie wiem czemu może tylko mi się tak wydaje, że lepiej ryby na nie biorą :-DWystarczy spojrzeć na kolory gum, którymi wabimy sandacze czy okonie. Czasem aż oczy bolą, woda czysta, a rybki gryzą jak głupie. Przy wyborach woblerów jesteśmy większymi tradycjonalistami. Może warto mocniej zaszaleć? Jak patrzę na Twoje prace, zaczynam nabierać ochoty na pofiglowanie z kolorkami Przy okazji, masz niezłą technikę. Taka tradycja na najwyższym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) Ależ dzieki wielkie dopiero uczę sie opanowania aero to mòj bodajże 2-gi miesiąc jak tym maluje.A tak na prawde jeszcze sam jeszcze nie wiem co chce robic. Zaczynam malowac nakładam jakiś kolor i kombinuje a może tak a może tak i wychodzą potem jakies takie właśnie dziwaki :-D Edytowane 25 Lutego 2014 przez grzesiek11250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Niezłe te "dziwaki" sam widziałem na własne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 dzieki Kuba ja je nqzywam popaprańce :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Popaprance czy nie... nie wazne. Wazne, ze praca jak trzeba.Ja juz robie miejsce w pudelkach hehe..... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Ponizej fotki wobkow, ktore dostalem dzis od Grzeska.Leviathany od Tomyego w Grzeska wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Witam i kolejne sdr-y pierwsze 9 cm i 30gr mocna praca szybko nurkujace do około 4-5 m Następne 7cm i 24gr typowe baryłki z bardzą mocną pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ponizej fotki wobkow, ktore dostalem dzis od Grzeska.Leviathany od Tomyego w Grzeska wykonaniu.CAM00104-1.jpg IMG_20140226_084554.jpgIMG_20140226_084901.jpgKurcze.Pięknie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dzieki Tomy takie słowa od człowieka, ktòry robi takie cuda to już coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 No jak dla mnie to są elegancko pomalowane.Nawet lepiej klar położony niż na moich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Dopiero teraz przeczytałem i ty chyba sam nie wiesz co piszesz ;-) , jeszcze raz dzieki mam jeszcze 6 szt. do malowania tylko jeszcze pomysłu na nie nie mam. Teraz siedze nad kolejnymi sdrami będzie co rwać na mojej wisełce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Kolejny wobek pod bolenie bezsterowiec bardzo ładne lusterko w opadzie 7cm i około 8gr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Właśnie się zmusiłem wkleić stery do boleniówek,które zrobiłem jeszcze w tamtym roku jedne 7cm 7gr i mniejsze 6 cm 6gr. Praca migotliwa ledwo zauważalna ,wobki oklejone alu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 A oto moje ostatnie wypociny 7cm 30 gr drut 1.2 przez całość.I okonki głęboko schodzące większe 8cm 35gr i ten mniejszy 7cm 25grI to co mi się udało wydłubać w ostatnich dwóch miesiącach ,nie jest tego dużo ale... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Widzę, że armia się powiększa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Widzę, że armia się powiększa Powiększa się powiększa bedziemy mieli co rwać w lecie na miejscówkach :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Powiększa się powiększa bedziemy mieli co rwać w lecie na miejscówkach :-)A tam rwać odrazu.... Bedziemy wasate na nie holowac..., miejmy nadzieje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam z uwagi iż sezon boleniowy lada dzień postanowiłem podłubać pare wobków na tą rybcie.I po kolei pierwsze to woblerki bezsterowe 8cm 10gr. Bardzo fajne lusterko w opadzie i odjazdy na boki przy podszarpnięciach. Kolejne to ta sama konstrukcja ,ale delikatnie cięzsze 12gr oklejone alu. Następne to woblerki ze sterami opad także lusterko i migotkiwa praca przy sciąganiu.Ster dałem pod lekkim kątem, aby można było poprowadzić wobka troszkę wolniej wzdłuż opaskji czy przez warkocz.Wobki mają po14gr a dwa oklejone 15gr wszystkie 8cm. I na koniec cała gromadka. Czekam na opinie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Pokaże jeszcze co udałomi się zrobić z korpusikami od Tomiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Mi się bardzo podobają te twoje boleniowe ładna opalizacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi