osiak Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 bardzo ładne, jedyne co bym zmienił to wielkość oczek wkręcanych w korpus. Jakieś takie WIELKIE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) bardzo ładne, jedyne co bym zmienił to wielkość oczek wkręcanych w korpus. Jakieś takie WIELKIE:)Może i tak choć biorąc woblerka w realu to nie są takie złe a może i masz rację. Dzięki za uwagę i na pewno wezmę pod uwagę jak będę robil kolejne.I o to mi właśnie chodzi uwagi dzięki którym będę mógł coś poprawić w tych moich wypocinach DZIĘKI. Edytowane 20 Marca 2014 przez grzesiek11250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Jako odskocznie od woblerów większych gabarytów ostatnio zrobiłem sobie takie cośki uklejki mają 4cm i 3gr a te małe strażaki 1.5cm 1.5 gr .Wczoraj nad wodą próba pływalności i pracy, wszystkie tonące z drobną pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Pokaże jeszcze jednego sdr-a którego sobie wystrugałem ma on 8cm i 18gr .Nie wiem czy ster nie jest za szeroki względem budowy ,ale zobaczę jak będzie pracował bo jeszcze w wodzie nie był. Aktualnie pracuje nad zrobieniem jakiegoś jerka pod szczupłe ,ale nie wiem co mi z tego wyjdzie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Witam ponownie pokaże już chyba jedne z ostatnich woblerków boleniowych przed sezonem wszystkie mają po 7cm i około 10gr migotliwa praca i lusterko w opadzie. zrobiłem sobie jeszcze takie smukłe do łowienia przy opaskach wieczorkiem, woblerki są pływające głębokość pracy to maks 1m ,długość 8cm 7gr wagi. Jeszcze taki mały glaiderek 8cm 16gr tonący. Z uwagi na to, że bardzo lubię łowić na cykady wykombinowałem sobie takie prototypki 5cm i około 8gr jeszcze w wodzie nie były i nie wiem co z tego wyjdzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Swietne te boleniowki!A ten jerk to z tego korpusu co mi pokazywales? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 tak tylko troche przerobiony :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Spoko wyszedl, zrob wiecej to wpadne na szabry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Spoko jak zwykle coś dla Ciebie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Glaiderek wyszedł obłędny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 A cykady robisz sam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Robiłem ale już nie robię. Mam w mieście gościa który robi i jak mi coś trzeba to ide i mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam a oto moje kolejne sdr-y 10cm ,a może nie moje bo lecą do mojego kompana z którym głównie łowię. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Bardzo fajnie wyglądają, czekamy na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam a oto moje kolejne sdr-y 10cm ,a może nie moje bo lecą do mojego kompana z którym głównie łowię.DSC07172.JPGDSC07173.JPGTo chyba dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Bardzo fajnie wyglądają, czekamy na więcej Dzięki a czy bedzie wiecej zobaczymy. Jak narazie w pudełkach miejsca brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 To chyba dla mnie nie chyba tylko na pewno ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Witam ostatnio ukończone glaidery tonące 33gr 8cm I kolejne 8cm wolno tonące 20gr I cała banda razem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ładne woblery. Jak łowią tak jak wyglądają to będzie się działo. Dla mnie nr jeden z ostatniej serii to karpik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Zobaczymy jak bedzie bo ze szczupakiem u mnie w rejonie jest nie za ciekawie.Jestem dobrej myśli wodowanie było pomyślne ,bardzo fajnie uciekają na boczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Grzesiek super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Dzięki wszystkim za miłe słowo a oto sportowe rapki na forumowe minimum z początków majówki na przynęty mojego wykonania. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Wczoraj skończone ,dziś ustawiane 9cm około 9gr wolno tonące. Głębokość pracy około 1-1.5m 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Kolejna sportowa rapka na forumowe min. z wczorajszego krótkiego wypadu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Nic tak nie cieszy jak złowienie rybki na swojego wobka :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi