Friko Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Czyżby to owa nowa jerkówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Jozku, Sławku: pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 No ładny kij kolorystycznie stworzony pod CC, obstawiam CC51 lub 51S . Piękna robota. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam, Pawel- jest to wedka zmontowana gdzies w Polsce. Rura rezonansowa rodem z Fishing Center podobnie jak rezonatory :D Ciesze sie ze sos takiego powstalo. Udowadnia bez watpliwosci niektorym ze nie tylko Mr ITO dysponuje geniuszem :D Pozdrawiam, Bujo P.S. Wraz z Romkiem kombunujemy tez cos ciekawego, moze w troche innym stylu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Michał: rura rezonansowa i rezonatory nie są rodem z Fishing Center. Ale jestes blisko. Poprosze o konkretne typowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam, Ok Talon ITM ( sadzac po kolorze blanku i znajac Twoje zamilowanie tej firmy) Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Friko ,ale co mamy typować???Po prostu pięknie wykonany kijaszek, w jakiej pracowni cięzko stwierdzić, jaki blank również, ale Ty pokazałeś raczej szczegóły rekojeści i przelotkę Dla mnie ten styl to kompilacja stylu wędki samurajskiej z artykułu w jb.pl + EverGreen Temujin - srodkowa pianka. Bardzo ładne kolory, gustownie dobrane, itp i jak wspomniałem pasuje ten kijek pod złote CC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 A ja myślę, że to jest: Fricojerk thunderblast Ft68dTiMH## Zgadłem? Prawda, że zgadłem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Hmmm...może Megafrykass UltraBronze Fire Edition? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Też coś takiego chcę mieć... Zrobiłeś poprawne fotki i to podniosło wartość wizualną zjawiska. Faktek jest, że kijek prezentuje się znakomicie i działa na wyobraźnię. Brakuje mi tylko kapsla z inicjałami właściciela.Autorowi projektu gratuluję smaku i proszę o info na priv... Może mała robótka... Pozdrawiam PSMiło się rozsmaczyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 @Bujo jesteś najbliżej, myślę że trzeba uznać odpowiedź prawidłową. Może nie w 100% tylko w 99% ale i tak bardzo dobrze mnie wyczułeś w sytuacji raczej braku danych Resztę powiedzą zdjęcia: Blank: Talon VI+ model 66LFWykonanie: Fishing CenterZdjęcia: Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam, ITM tylko dlatego ze blank byl matowy Fajnie skonstruowana wedka. Gratulacje i jak juz pisalem pokazuje ze polski rodbuilding stoi obecnie na najwyzszym poziomie i smialo mozemy wychwalac nasze kijki na calym swiecie. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 P.S. Wraz z Romkiem kombunujemy tez cos ciekawego, moze w troche innym stylu :D Trochę słyszałem o tym Twoim pomyśle, kombinowałem podobnie, ale wyszło inaczej - itak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ale ładne wędki PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 P.S. Wraz z Romkiem kombunujemy tez cos ciekawego, moze w troche innym stylu :D Trochę słyszałem o tym Twoim pomyśle, kombinowałem podobnie, ale wyszło inaczej - itak pięknie Witam, Bede tez mial specjalnie na Szwecje XST 3.20 1oz podobnego troche do Twojego, tyle ze z wieksza iloscia drewna RX8+ poczeka troche bo nie chce zeby byly jakiekolwiek kompromisy co do wykonania i wykonczenia Pozdrawiam, Bujo P.S. Zdjecia Twojej wedeczki widzialem Jest super :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 sprawuje też się zacnie,druga strona Bugu jest dostępna dla mnie z pierwszej <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam, ITM tylko dlatego ze blank byl matowy To złudzenie optyczne. Blank jest w aktualnym wykończeniu VI+ czyli gloss. Przed foregripem poszedł jednak oplot z japońskiej nici metalicznej, w dwóch kolorach (pomysł Irka) i tak na zdjęciu może powstało złudzenie matu. Największe wrażenie robi nie na zdjęciu ale w naturalnym świetle słonecznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam, Pablom- rzeka gdzie lapiemy jest duzo szersza od Bugu wedka zatem troche dluzsza zeby dorzucic do kipieli gdzie potrafia stac pstragi Moje drewno bedzie takie: Jak widac wykonawcy muchowek tez nie proznuja. Moja nowa bedzie miala nawet rezonans Zobaczymy czy sie do czegos przyda. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 śliczne. Cocobolo? Ta oliwka którą widziałem w Irlandi - klasa, naprawde klasa. Mylse ze o tych muchowkach Romana, to by mozna było utworzyć wątek - może złapiesz sie za to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Michał - myślę że to będzie fajna zabawka 8)-czekam na Twoje wrażenia - bo ja też się noszę z zamiarem muchówki (moja obecna pozostawia wiele do życznia - więc na początku przyszłego roku ędzie do oddania )mam już nawet pewien zamysł <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Friko Piękny kijaszek Japan made in Poland Ach ten uchwyt Matagi Cudo Chyba sobie taki kupie tylko jak już będę dobrze operował multikiem. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Friko Piękny kijaszek Japan made in Poland Ach ten uchwyt Matagi Cudo Chyba sobie taki kupie tylko jak już dobrze operował multikiem. PozdrawiamSliderUcvhwyt, jak uchwyt. Dobry jest i tyle.Za to kompozycja całości, kolorystyka, dla mnie piękna jest. Ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi